Aanraking & Intimiteit

Aanraking & Intimiteit binnen relaties

Aanraking & Intimiteit binnen relaties. Geen enkel levend wezen kan zonder aanraking en dus ook niet zonder intimiteit. We hebben het nodig, ons te verbinden. Aangeraakt te worden, zodat we ons geliefd voelen, gezien en gehoord. Heerlijk elkaar te knuffelen, te strelen, waardoor onze huid gaat tintelen en hormonen worden aangewakkerd.

Door elkaar als stel vaak aan te raken, blijft de zin om met elkaar intimiteit te hebben. Maar wat als je man er wel pap van lust en jij hoofdpijn hebt? Dan wil je misschien wel even helemaal niet dat hij aan je zit, laat staan intimiteit. Dan kan een hoofdpijn een mooi excuus zijn. Maar is dit slim?

Juist niet, want de hoofdpijn is veroorzaakt door stress en spanning en wat is er dan niet beter dat deze door streling en aanraking, of een heerlijke massage, te laten verdwijnen. Vele malen beter dan het innemen van een paar paracetamol tabletten.

Lichamelijk contact, oftewel aanraking binnen relaties zijn zeer betekenisvol. Het is eigenlijk een vorm van communiceren met elkaar. Deze mag in de loop van de tijd niet verloren gaan. Worden ondergesneeuwd door werk, sociale contacten of wat dan ook. Dan raak je elkaar kwijt. Hier moet echt aandacht aan geschonken blijven worden en uiteraard ook de tijd voor worden genomen.

Als een van de twee niet meer zo’n behoefte voelt aan fysieke aanraking, dan doet de ander concessies. Stel je voor dat je partner alleen maar seks wilt, en de fysieke aanrakingen achterwege laat, dan ben je snel klaar. Letterlijk en figuurlijk. Dan is er alleen de wip. Je raakt de verbinding met elkaar kwijt. Waardoor als snel afstand tot elkaar kan ontstaan en irritaties op andere vlakken.

Er ontstaat dat emotionele afstand en soms ook het elkaar “straffen”. Het leven als broer en zus komt om de hoek kijken. Als aanraking en intimiteit verdwijnt, dan kan een van beide partners zijn heil ergens anders gaan zoeken. Behoefte moet immers bevredigd worden.

Ervaar jij bij jezelf minder behoefte aan intimiteit? Bel of chat dan eens gerust met een consulent van vrijeseks.nl. Die kan je van goed tips en adviezen voorzien. Waardoor je jezelf er meer aan over durft te gaan geven, maar ook het belang er van gaat inzien, hoe broodnodig intimiteit binnen een relatie is.

Misschien heb je op dit moment geen relatie en zoek je intimiteit. Wil je hier de deur niet vooruit. Dan ben je ook welkom op de website vrijeseks.nl. Je vindt hier consulenten die graag met jou erotische gesprekken voeren, waardoor je toch aan je trekken kunt komen.

Laten we er geen doekjes om winden, seks is heerlijk en zou veel vrijer beleefd moeten worden. Als een relatie start, vliegen de vonken er vaak vanaf. Om daarna een verplicht nummertje te worden. En er over spreken met elkaar, dat doe je niet.

Laten we vanaf nu de intimiteit binnen relaties als heel belangrijk onderdeel gaan zien van een liefdesrelatie, want zonder, dooft het vuur en de passie uit. Daar zul je jezelf misschien voor over een bepaalde schroom heen moeten zetten. Daar helpen wij, de consulenten van vrije seks je graag bij.

We zien je graag binnenkort op onze website, voor een intiem erotisch gesprek of om je te helpen vrijer om te gaan met seks.

Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min