Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN VRIJE SEKS.NL

1.     Vrije Seks biedt enkel een faciliteit aan om via inbellen of via een chatsysteem in contact te komen met een zelfstandig opererende hulpverlener/consulent.

2.     Personen onder de 18 jaar zijn uitgesloten om van de diensten van Vrije Seks gebruik te maken.

3.     Door het aangaan van een telefoongesprek of chat met een van de consulenten, gaat U akkoord met de Algemene Voorwaarden. En U geeft hier tevens mee aan dat U ouder bent dan 18 jaar.

4.     U dient vooraf te betalen, indien U met een consulent wilt bellen of chatten. Het tarief staat op de website Vrije Seks vermeld, na het aanmaken van een gratis account.

5.     Het bellen en chatten met een van de consulenten gebeurt op eigen verantwoordelijkheid.

6.     Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het opstarten van de chat of het inbellen.

7.     Je kunt op voorhand een afspraak inplannen, maar deze is niet bindend. Het kan voorkomen dat op het afgesproken tijdstip de consulent reeds in gesprek is met een andere klant.

8.     De consulenten die werkzaam zijn op Vrije Seks zijn niet in loondienst. Zij werken allen op zelfstandige en onafhankelijke basis op Vrije Seks.

9.     Vrije Seks kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de therapeutische gesprekken die u met een consulent voert. Nog verantwoordelijk worden gesteld voor de adviezen, of de gespreksstof die U samen met een consulent voert.

10.  Tevens is Vrije Seks niet verantwoordelijk voor de teksten, afbeeldingen, foto’s die door een consulent op zijn profiel worden gebruikt. Ook is Vrije Seks niet verantwoordelijk voor eventuele directe of indirect schade, daaruit voortkomend.

11.  Het willen proberen te willen bellen of chatten met een consulent op de website Vrije Seks die offline is, valt onder eigen verantwoordelijkheid, als dat kosten met zich meebrengt. (zie ook punt 12).

12.  Teruggave, vergoedingen of terugbetaling door Vrije Seks is uitgesloten.

13.  Alle consulenten werkzaam op Vrije Seks, zijn professionals en hebben een schat aan levenservaring. Een aantal zijn ook gespecialiseerd als coach, counselor of therapeut.

14.  Mocht U niet tevreden zijn, of de consulent U niet kunnen helpen. Kunnen beiden de verbinding verbreken. De consulent kan U eventueel doorverwijzen naar een andere professioneel, onafhankelijke consulent.

15.  Vrije Seks biedt een facilitaire dienst aan voor consulenten, die op zelfstandige basis werken. Derhalve is vrije Seks geen netwerk, geen branche, geen vereniging. Vrije Seks biedt consulenten een dienst aan, om hun werkzaamheden uit te kunnen oefenen op ZZP basis.