Angel op avontuur

Angel op avontuur

Angel op avontuur. Als jullie het vorige blog van Angel hebben gelezen, dan weten jullie waar Angel van droomt. Ze is niet vies van een stampende vrijpartij en schuwt het ook met meerdere mensen niet.

Angel is op avontuur. Ze reist veel en raakt altijd wel met iemand aan de praat. Net alsof haar ogen magneten zijn, die vragen om bevrediging. Haar grote glimlach, betovert iedereen. Voor  Angel totaal geen moeite. Ze is vrij, voelt zich vrij en geniet vrijuit van alle aandacht op haar pad. Laat het maar in iets moois uitmonden.

Ze is neergestreken, deze keer, in een hotel waar ze een symposium volgt. Stiekem hoopt ze die ene man weer tegen te komen, waarmee ze de vorige keer zo’n fijn gesprek mee heeft gevoerd. Helaas moest hij daarna direct vertrekken, anders waren ze zeker op zijn of haar hotelkamer beland. Er werd flink geflirt aan tafel en later aan de bar.

Ze kleedt zich sexy. Een paar hoge laarzen, een kort leren rokje, met een witte openstaande blouse. Een grote ketting, dito oorbellen. Haar haar opgestoken. Ze ziet er uit als door een ringetje te halen. En ach denkt Angel, is hij er niet, dan wel een ander. Niet een hand vol, een land vol.

Ze druk op het knopje van de lift om richting de hal te gaan. 11 Verdiepingen hoog zit ze. Haar uitzicht uit haar kamer over de stad, is formidabel. Bij verdieping 5 stapt iemand in. Wat een knapperd, denkt Angel en strijkt langs haar decolleté van haar blouseje. Zodanig dat de man die in de lift is ingestapt, het niet kan ontgaan.

Hij werpt haar een glimlach toe en zegt, wat zie jij er goed uit! Ze lacht  haar witte tanden bloot en pakt zijn hand en legt hem op haar borst. Voel maar, zegt ze met een zachte fluisterende stem. Ze ziet zijn gezicht gaan gloeien, ze weet wat hier van komen gaat. Ze drukt de lift op stop en met haar tong likkend langs haar rode lippen, begint ze tergend langzaam de knoopjes van haar blouse los te maken.

De man kijkt geamuseerd toe en voelt dat zijn broek onder spanning komt te staan. Dit is te verleidelijk en hij wacht nog heel even, totdat hij tot actie overgaat. Dit kan hij niet laten lopen. De borsten van Angel zijn inmiddels ontbloot, haar tepels hard van de spanning. Hij buigt zich er naar toe en likt met zijn tong ze heel voorzichtig.

Tegelijkertijd duwt hij Angel tegen de wand van de lift en hij zoekt haar mond, die hij vurig kust. Angel slaakt kreetjes van verrukking en haar handen zoeken zijn kruis. Yes, denkt ze, hij wil, net zoals ik, vurige seks in de lift.

Laat iedereen maar op ons wachten. Het diner komt later wel. Een half uur later, fatsoeneren beiden hun kleren, geven elkaar een afscheidskus en lopen, met opgeheven hoofd samen de lift uit, ieder hun eigen weg.

Angel heeft het weer geflikt en ze heeft er trek van gekregen. Ze zoekt met spiedende ogen de lobby af en jawel. Hij is er, dat ongelooflijk lekkere ding van de vorige keer. Nu zal hij haar niet ontlopen, daar zal Angel wel voor zorgen.

Ze snelt naar het toilet. Ze bekijkt zichzelf van top tot teen, trekt haar blouseje recht, haar korte leren rokje naar beneden. Ze tuit haar lippen en stift ze bij. Zo klaar voor het volgende avontuur. De avond en nacht, is voor Angel nog lang niet voorbij.

Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen