Beleven mannen en vrouwen de seks echt anders?

Beleven mannen en vrouwen de seks echt anders?

Beleven mannen en vrouwen de seks echt anders? We hebben er allemaal wel een beeld bij. Mannen kunnen seks hebben, zonder emoties. Vrouwen kunnen dat niet. Nou dat is inmiddels allang achterhaald. Toch blijft er altijd generaties lang iets rondzingen in de hoofden van de mens.

Dat mannen en vrouwen de seks echt wel anders beleven. Is dat zo? Is het niet zo dat een man er altijd zin in heeft en een vrouw de meest van tijd hoofdpijn heeft? Dat mannen er heel stoer over kunnen praten, daar niet voor weglopen.

En vrouwen er reuze voorzichtig in zijn, als het aankomt om over seks te parten. De eeuwige clich├ęs. Want in de praktijk blijken mannen en vrouwen, als het om intimiteit en seks gaat helemaal niet zoveel van elkaar te verschillen.

Mannen kunnen dan wellicht eerder alles opzij zetten voor een goed vrijpartij. Vrouwen daarentegen hebben toch wel een opwarmertje nodig. Maar tegenwoordig groeien we wat dit betreft steeds meer en meer naar elkaar toe.

Toch heerst er nog steeds een grote taboe, als het aankomt op vrijelijk er over praten. Dan kunnen we er lacherig over doen, zowel mannen als vrouwen zijn er onzeker in. Als het op met elkaar praten aankomt, als het over seks en intimiteit gaat. Vandaar ook de website Vrije seks.

Deze website wil seks uit deze sfeer halen. Lekker vrijuit met elkaar er over kunnen praten. Dat kan met een van de top kanjers die je vindt op de website Vrije Seks. De een staat open voor een erotisch gesprek. Je kan er maar ineens behoefte aan hebben.

De anders is therapeut of coach en loopt niet weg om jou te helpen over je schroom heen te helpen. Niet alle mensen voelen zich er vrij in. Zowel mannen als vrouwen, blijken toch best wel onzeker te zijn.

Ook bij mannen blijkt dat velen onzeker zijn, als het op seks aankomt. Ze zijn niet puur uit op een seksdaad of een vluggertje. Ze hebben respect voor hun partner en willen die graag verwennen. Maar ja, hoe doe je dat als je niet bent opgegroeid er vrijuit over te spreken.

Inmiddels is er op het net veel over te lezen. Er wordt over seks en intimiteit veel blogs geschreven. Deze vind je ook op de website Vrije Seks. Waar onderwerpen aan de orde komen, waar we normaliter niet zomaar tijdens een feestje over durven te praten.

Eigenlijk hoort seks net zo makkelijk aan de orde te komen tijdens het avondeten, als alle andere onderwerpen. Dan kom je er zelf ook achter, dat zowel mannen als vrouwen niet zoveel van elkaar verschillen en de seks niet anders beleven.

Ieder mens vindt het heerlijk, mits er sprake is van vertrouwen en veiligheid. Daar kan een ieder voor zorgen. Als je daarbij elkaar de ruimte geeft, elkaar opwindt, dan geniet zowel de man als de vrouw, of 2 mannen en vrouwen met elkaar van deze heerlijke vrijpartij.

Gooi alle vooroordelen voor wat betreft het denken en doen van seks overboord en durf je te laten zien. Ga er met elkaar over in gesprek. Dat kan ook met een stel vrienden of vriendinnen zijn. Des te meer je met elkaar er over gaat praten, des te normaler wordt het.

Maar je zult ook merken dat mannen en vrouwen qua seksbeleving echt niet veel van elkaar verschillen.

Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen