Bestaan er echte sexy vrouwen

Bestaan er echte sexy vrouwen?

Bestaan er echte sexy vrouwen? Als we het moeten geloven, dat bestaan ze. Hele Sexy vrouwen. Wij, van Vrije seks zijn eens te rade gegaan bij een aantal mannen. Of zij ook vinden dan er echte sexy vrouwen bestaan en vooral. Wat moeten we daar dan onder verstaan?

Weet je, horen we van de mannen, eigenlijk heeft elke vrouw wel iets sexy in zich. Maar het gaat om een totaalplaatje, en eigenlijk ook weer niet. Het is zo moeilijk uit te leggen eigenlijk. Er is niet echt een definitie van te geven.

Het is een situatie, waardoor je vindt dat een vrouw sexy is. Als je partner je verleidt bijvoorbeeld en ze doet dat op een heerlijke manier. Dan is dat toch het summum van sexy! Of een vrouw die in de ochtend je overhemd aantrekt en dan zegt.

Hmh ik ruik je, ik wil je de hele dag wel ruiken, ik pik jouw overhemd in. Als ze er dan mee aanloopt en niets er onderaan heeft, dan wil je toch direct met haar naar bed. Is dat niet sexy of wel?

Het zijn dus eigenlijk momenten, zoals jullie aangeven dat een vrouw sexy is. Het is niet echt een bepaalde omschrijving van een type vrouw die je er mee kunt typeren? Nou kijk, een Marilyn Monroe, die was gewoon hot.

Ja, dat kan jij wel vinden, maar ik vindt er niet zo heel veel aan, eerlijk gezegd. We kunnen dus constateren, dat eigenlijk elke vrouw wel sexy is, en dat het niet specifiek een vrouw is. Die speciale maten moet hebben, op een bepaalde manier gekleed.

Kleur haar, opgemaakt, slanke taille? Welnee, daar gaat het ons helemaal niet om. Het gaat om de uitstraling. Dat maakt een vrouw sexy en natuurlijk niet te vergeten. Als een vrouw lekker ondeugend is.

Oh vertel eens, is een ondeugende vrouw bij voorbaat sexy? Nou kijk he, wij mannen houden wel van een spel. Als een vrouw ondeugend is en ze daagt je uit en je komt daarna samen onder de lakens.

Dan is ze toch heerlijk sexy, dan wil je toch met haar vrijen, intiem zijn. Als dat niet sexy is? We begrijpen dat iedereen dus een andere definitie heeft van een sexy vrouw. Ja, dat klopt. Ik vind bijvoorbeeld een vrouw met witte sneakers heel sexy.

Nou, ik kick echt wel op hele hoge hakken en daarbij een paar top bruine benen met een lekker kort rokje. Maar als ze zich een keer in een lekkere strakke broek hijst, met een strak truitje, of juist een wijd zittende blouse. Voor mij top!.

Dus eigenlijk zeggen jullie, laat een vrouw heerlijk haar gang gaan, zich kleden waar ze zichzelf goed bij voelt, en ondeugend zijn, dan is dat voor jullie sexy? Inderdaad, want een vrouw die zeurt en constant om bevestiging vraagt.

Dat is dus verre van sexy. Een vrouw die zichzelf niet mooi vindt, nee die is ook niet sexy. Je voelt dat gewoon, dan is ze onzeker, ze straalt niet. Ze vraagt dan ook, zie ik er leuk uit. Ben ik niet te dik. Wil je dat ik iets anders aantrek?

Kijk, nu weten we wat een vrouw sexy maakt! Gewoon lekker zichzelf zijn! Inderdaad, daar slaan jullie, vrije seks de spijker mee op zijn kop.

Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen