Durf over seks te praten

Doorbreek taboes. Durf over seks te praten

Doorbreek taboes. Durf over seks te praten. Binnenkort gaat de website vrijeseks.nl online. Inmiddels zijn we al van start gegaan op Facebook en het loopt storm. We worden overweldigd door een hoeveelheid aan mannen, die allemaal ergens naar op zoek zijn. Het tonen van hun mannelijkheid, hun geilheid. Geweldig, want dat is vrijheid. En die vrijheid is nodig om van seks en intimiteit ten volle te kunnen genieten.

Maar er is ook een maar. We zien dat de reacties met name gebaseerd zijn op platte seks. Op het willen klaarkomen, de daad springt er uit. Daarnaast zijn er nog weinig vrouwen in het gezelschap. Dat vinden we jammer, want seks is niet iets vies. Het is mooi, het is de puurheid. De samensmelting van twee mensen die van elkaar houden. Dat is zowel voor mannen als vrouwen de vrijheid die wij iedereen gunnen.

www.vrijeseks.nl hoopt juist zowel mannen als vrouwen aan te trekken. Om taboes te doorbreken. Om de achterkamertjes waar seks wordt bedreven, achter ons te laten. Openheid te geven, over hoe mooi seks kan zijn. Vrijeseks.nl wil de taboes doorbreken. Met jullie in gesprek gaan over seks en intimiteit. Als een normaal onderdeel van ons leven. Net zoals we praten over vakantie, eten, schoonmaken. Dat is het doel van deze website.

Seks zichtbaar maken, laten zien hoe mooi of het is. Dat het in elke relatie nodig is om de relatie te laten groeien en bloeien. Zonder intimiteit, raak je je partner kwijt. Zo simpel is het. En alleen vrijen met het licht uit, dan ben je niet vrij genoeg om al je wensen, standjes, genot om te durven vragen.

Laten we de taboes doorbreken over dat seks alleen iets is, als vieze praatjes. Geilheid tonen. Daarmee kom je als man ook bedrogen uit. Een vrouw wil gerespecteerd worden. Die wil eerst bij een man de veiligheid voelen, dan gaat ze daarna heus wel overstag. Maar als jij als man niet verder komt, met, ik mis je en ik hou van je en denkt dat je daarmee klaar kunt komen. Nee daar trappen vrouwen nu echt niet meer in.

Vrouwen zijn mondiger geworden, op alle vlakken. Maar in bed, onder de lakens kunnen ze zich nog wel wat meer vrij gaan uiten. Net als mannen. Je moet alleen de woorden wel weten te vinden. Hoe zeg je wat je fijn vindt in bed? Hoe verwoord je dat je de ander zo aantrekkelijk vindt, dat je nog maar aan een ding behoefte hebt. Zonder dat je de ander van je wegduwt.

Die taal, daar staat vrije seks voor. Je durven te uiten op het gebied van intimiteit en seks. Dat het uitspreken er van het nieuwe normaal wordt. Waar zowel de man als de vrouw zich bij gerespecteerd voelt.

Want vanuit respect, dat voelen we of dat aanwezig is, kunnen we ons overgeven aan de onzekerheid. Dan durven we te zeggen wat we lekker vinden. Hoe we het willen. Dan durven we te vragen om, datgene wat we diep van binnen verlangen. Het voor ons zien. Dan wordt seks dat ultieme gevoel.

Niet snel afrafelen, en daarna acuut in slaap vallen. Praat eens na met elkaar. Wat vond je fijn en niet fijn. Wat kan anders. Hele noodzakelijk gesprekken. Waardoor je elkaar steeds beter leert kennen. Een vluggertje is zo gemaakt, maar zal je nooit datgene brengen zoals je het zou willen.

Je steekt hem er in en weer uit. Je geeft een harde schreeuw, dat was het. Zie je het voor je. Daar wordt toch niemand gelukkig van. Jij ook niet.

Doorbreek het taboe om seks in het donker te doen. Volop het licht aan, laat je zien. Al je rondingen,  de zoetgevooisde woorden, daar zit de opwinding.

Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen