Een liefdesrelatie

Een liefdesrelatie kan niet zonder erotiek

Een liefdesrelatie kan niet zonder erotiek. Verliefd en wat hebben we seksen we veel. Er wordt elke dag wel een paar keer de lakens gedeeld en we kunnen niet van elkaar afblijven. Of we in de hemel zijn beland. Ja voor even. Want na ongeveer een half jaar, zitten we in een stramien. Waarbij het gewone leven ons weer opslokt en we als stel nog wel steeds gek zijn met elkaar, maar andere zaken ineens vele malen belangrijker worden.

Waar eerst de vonken er vanaf vliegen, erotiek en seks hoogtij viert, we laten ons er compleet in gaan, kan erotiek in het seksleven van een stel al snel op een laag pitje staan. Door de dagelijkse beslommeringen, het nieuwtje dat er af is, worden de lakens nog wel gedeeld. Maar even snel, want er moet nog zo veel.

Er zijn menig stellen die elkaar in het begin ongelooflijk uitdagen, zichzelf verbazen op gebied van seks en erotiek. Grenzen overgaan die ze van zichzelf niet kennen. En dan ineens gaat het licht uit. Alsof het voor even was en nu gaan we terug naar het “normale”. Niet te ingewikkeld, niet te veel van me vragen. Ja, we hebben het gedaan in de auto, op de bank, op de keukentafel, het aanrecht, maar nu slapen we toch in bed! Weg pret.

Menigeen zal gedesillusioneerd zijn, maar inmiddels zitten we al zo diep in de relatie, dat we het op de koop toenemen. Inderdaad, een geliefde in je leven toelaten, is een aankoop, zo zou je het kunnen dien. De duurste van je leven, onbetaalbaar.

Als de erotiek verdwijnt uit een relatie, verdwijnt vaak ook de zin in seks. Dat wordt een onderdeel van het dagelijkse leven. Het is doodzonde als dat gebeurt. Vaak gaat het mis, omdat we er niet over durven te spreken. Ach, denken we dan, het is wat het is. Ondertussen alweer rondkijkend of we aandacht van anderen naar ons toe kunnen trekken.

Hoe zorg je er voor dat erotiek blijft in je liefdesrelatie? Als eerste, wees je er bewust van. Dat gaat er voor zorgen, dat je er de tijd, ruimte en moeite voor zal blijven nemen. Als je partner zich minder er voor open gaat stellen, druip dan niet af. Ga er over in gesprek. Zonder een wijzende vinger.

Zo help je en leer je elkaar steeds beter kennen en kun je samen erotiek in je liefdesrelatie naar een hoger plan brengen. Zorg dat er momenten zijn, dat je elkaar blijft verrassen. Opwinding, voorspel, zijn ongelooflijk belangrijk om erotiek in je seksleven te behouden.

Beide partners zijn hier voor verantwoordelijk en zullen zich er voor in moeten blijven spannen. Er van doordrongen zijn dat het een belangrijk onderdeel is, een van de pijlers waar een relatie op stoelt. En waardoor een relatie blijft floreren.

Heb je geen idee hoe je hiervoor zorgt? Of er over in gesprek kunt gaan met je partner. Bang dat je er op afgewezen wordt. Of het misschien wel stom vindt, dit aan te kaarten? Bel of chat dan eens met een consulent van vrijeseks.nl. Deze consulenten durven vrijuit te spreken over seks en intimiteit. Dat feit alleen al, gaat jou helpen er met je partner ook meer en meer het bespreekbaar te maken.

Ook zul je van de consulent van vrijeseks.nl tips & trucs meekrijgen waardoor jij er zelf mee aan de slag kunt. Je partner zal er enthousiast over zijn en op haar of zijn beurt, ook jou meer erotiek willen gaan bieden.

Want wat is er niets leuker dan dat je liefdesrelatie erotiek, intimiteit kent en geeft.

Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.