Er is zoveel simpels mogelijk om je relatie fijn te houden

Er is zoveel simpels mogelijk om je relatie fijn te houden

Er is zoveel simpels mogelijk om je relatie fijn te houden. We staan nog steeds met een been in onze gedachten van verliefd, verloofd en getrouwd. Het andere been is al iets wijzer, maar toch. De ouderwetse achterhaalde manier zit nog bij ongelooflijk veel mensen in hun systeem ingebakken.

Wat betekent dit? Wij van Vrije seks leggen het je graag uit. Waarom denk je dat we “gevochten” hebben om uit elkaar te mogen gaan? Waarom denk je? Omdat een heel leven met eenzelfde partner zomaar een hel kan zijn.

Je moet er toch niet aan denken, dat je je handtekening zet en na een tijdje blijkt dat jullie elkaar niet kunnen luchten of zien! Bij de ouderwetse methode had je geen keus. Om die reden is de scheiding in het leven geroepen. Halleluja.

Maar ja, weet je, als je nog steeds nergens naar kijkt, alleen maar naar iemand zijn buitenkant, want stel je voor dat die zich niet kleedt, zoals jij het graag wilt zien. Denk je dan dat je goed hebt gekeken, of ben je nog steeds op de ouderwetse manier in een relatie gestapt?

Wij van vrije Seks weten het antwoord. Ja, de meeste stellen kijken nog steeds helemaal nergens naar. Altans niet naar datgene wat echt belangrijk is om naar te kijken. Denk je dan dat het bij je opkomt om je relatie fijn te houden?

Nee, want als je al niet verder kijkt dan hoe iemand er uit ziet, sta je hier ook niet echt bij stil. Met andere woorden. Maak eerst een gedegen keuze, dan weet je namelijk ook dat in een liefdesrelatie effort gestoken dient te worden.

Nog wel meer dan in een werkrelatie! Want zeg nou zelf. Ontslagen worden heeft minder impact in je leven, dan een verbroken relatie! Hoe kun je er voor zorgen dat je samen de relatie fijn houdt? We geven een aantal tips.

Weet je, het zijn vaak de onbewuste dingen, die een liefdesrelatie een boost geven. Daar zul je wel moeite voor moeten doen. Ze zijn eigenlijk heel simpel. Maar juist wat simpel is, heeft vaak een heel groots effect.

Luister oprecht naar elkaar. Laat de ander voelen dat die mag zeggen, wat die wilt. Laat de ander daarbij uitpraten. Zie wat de ander zegt, niet als een aanval, al zijn soms de woorden die je hoort wel aanvallend. Je zult zien, dit is echt een punt van aandacht, waar jullie allebei mee kunnen scoren.

Vind elkaar leuk, zoals de ander is. Er zijn van die stellen die elkaar willen veranderen. Nou zeg maar gerust dat het gros dit wilt. Die hebben helemaal niet gekeken hoe de ander in elkaar steekt. Dit even terzijde. We gaan er vanuit, wij van Vrije Seks dat jullie dat wel hebben gedaan.

Wat is er dan niet leuker en gaver, dat je juist die specials trekjes van de ander geweldig vindt. Dat maakt die ander nou juist uniek. Als jij die op prijs stelt, voelen jullie je echt vertrouwt en veilig bij elkaar. Wat de potentie van de liefdesrelatie verhoogt. Zo laat je elkaar in de waarde.

En als laatste, maar zeker niet onbelangrijk. Geef elkaar de ruimte in alles. Zit niet op elkaars lip. Controleer elkaar niet. Stel geen vragen als. Ben je aan het doen. Hoe laat kom je thuis. Allemaal als een dolksteek om de relatie te ondermijnen.

Als het goed is, zijn beide volwassen en hebben ze daar de juiste houding bij. Dan weet een ieder

zelf ook wel wanneer die thuis wilt zijn. Het zijn onbewuste dingen die nou juist een relatie fijn zullen houden. Je moet maar zelf op deze simpele ideeën komen.

Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!