Erotisch genieten

Erotisch genieten

Erotisch genieten. Hoe zorg je er voor dat seks en intimiteit een feestje blijft, ook al ben je jaren bij elkaar. De sleutel zit hem in het erotisch genieten, zo wordt de daad niet een vaststaand, op een vaste dag terugkerend ritueel. Waar beiden geen erotische gevoelen meer bij of voor op kunnen brengen. Erotisch genieten en blijven genieten. Het kan. We delen graag een aantal tips met je.

Intimiteit valt en staat met aandacht. Heb je je aandacht er niet bij, is er niets erotisch genieten aan. Dan is het van bil gaan en daarna verder met de zorgen die in je hoofd zitten. Geen voorspel, geen opwinding, geen erotiek, niets. De eerste tip die we jullie meegeven is, wees volledig aanwezig in het moment. Laat alle aandacht er naar uitgaan. Zet al je andere kopzorgen aan de kant. Erotisch genieten maar.

Wat ook een dooddoener kan zijn van de erotiek in een liefdesrelatie, als een van de twee vaak geen zin heeft. Op de een of andere manier is het vragen om seks al niet zo’n gemakkelijk, laat staan dat je dan elke keer nee hoort. Je stopt met vragen. De intimiteit verdwijnt. Eigenlijk zouden beide partners niet eens er m hoeven te vragen. Je bent gek op elkaar, je wilt elkaar dan toch beminnen en het liefst elke dag. Als dat er niet is, ga dan bij jezelf te rade. Zorg er voor dat je eigenlijk altijd zin hebt in seks. Dan blijf je samen erotisch genieten.

Praten over seks en je fantasie├źn delen, dat is in vrijheid met elkaar ook een vorm van erotisch genieten. Daarbij moet de een zich niet verplicht voelen, al jouw fantasie├źn waarheid te laten worden. Het gaat er om dat je elkaar erotisch opwindt. Wat is er niet leuker dan je gedachten over wilde seks met elkaar te delen. Dan wil je allebei zo snel mogelijk onder de lakens kruipen.

Vraag niet om seks na een fikse ruzie of een meningsverschil. Laat die emoties eerst even zakken. Want intimiteit hebben na een ruzie, het kan het oplossen, zand er over en door. Maar kan net zo makkelijk de ruzie in alle hevigheid weer terug laten komen. Weet dat een man dit makkelijker kan, dan een vrouw. Begrip voor elkaar, kan dan een hele goede zijn, waardoor er de avond daarna erotisch van elkaar genoten kan worden.

Laat nooit de sleur in je seksleven met je partner binnensluipen. Dat is de dolksteek voor zowel jezelf, de intimiteit en de relatie zelf. Maak er elke keer opnieuw iets bijzonders van. Daar blijft een relatie de juiste koers op varen. En de seks floreren.

Je ziet, er zijn mogelijkheden genoeg om samen erotisch te genieten. Het valt en staat met bereidheid, tijd, moeite en inzet. En schijnbaar gaat hier vaak iets verkeerd. Zetten we ons wel voor de volle 100% in voor ons werk. Maar voor seks en intimiteit blijft dat achterwege. Is vreemd eigenlijk, wat als het er in het leven op aankomt. Is het vinden van een nieuwe job een stuk minder emotioneel dan het moeten loslaten van een partner. En daarna je kunnen overgeven aan een nieuwe. Wees dit voor, door de erotiek hoog in de relatie te hebben staan.

Bedenk ook, niet elke vorm van erotisch genieten, hoeft een hoogtepunt te zijn. Accepteer ook dat de seks soms even wat minder kan zijn. Er zijn omstandigheden waardoor een van beide partners er wat minder voor open staat. Juist door daar rekening mee te houden, voelt de ander zich gezien en zal er voor zorgen, dat jullie samen de erotiek inhalen.

Blijf er wel over in gesprek. Dol er met elkaar over, stuur elkaar erotische berichtjes. Op deze manier voelen beiden zich nog steeds gezien en blijft het onderwerp bespreekbaar. Mocht je je niet meer vrij voelen, erotisch geliefd? Voel je dan vrij om eens een consulent van www.vrijeseks.nl te consulteren.

Die weten heel goed hoe jij je partner weer warm kunt laten lopen om samen erotisch te genieten.

Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!