Gelijk klaarkomen

Gelijk klaarkomen, hoe krijg je dat voor elkaar

Gelijk klaarkomen, hoe krijg je dat voor elkaar. Wat is er niet lekkerder dan samen, tegelijkertijd het orgasme te beleven. Samen klaarkomen en kirren van genot. Als Het hoogtepunt van de seks. Die vurige opwindende vrijpartij, waar we bij elkaar, elk plekje hebben ontdekt, gelikt, aangeraakt. Samen het orgasme beleven. Bij het lezen alleen al, zou je klaar kunnen komen, met een tikkeltje fantasie er bij.

Een man vindt het fijn als het gebeurt, hij zegt daarmee, ik heb mijn partner geluk bezorgd. Voor hem is dat belangrijk. Maar maak van het samen willen beleven van het orgasme niet het doel van de seks. Juist niet.

Door dat je doel te laten zijn, gaat het vaak niet gebeuren. Het komt vanzelf, door volledig op te gaan in de liefkozende aanrakingen, door je partner, zoenend, likkend, elkaar zo opgewonden te maken, dat het orgasme samen er vanzelf komt!

Weet je wat wel helpt om samen klaar te komen? Elkaar te vertellen hoe je lichaam reageert en wat je nodig hebt van elkaar om tegelijkertijd het hoogtepunt samen te kunnen voelen. Deel met elkaar bij welke standjes je het meest opgewonden raakt. Maar ook wat je partner kan doen, jou er bij te helpen.

Vind je het lastig om dit bespreekbaar te maken, oefen dan eerst alleen. Vindt uit bij jezelf wat bij jou voor een orgasme zorgt. Daarna tijdens het vrijen het delen met je partner. Zodat die er op in kan spelen, want dat willen partners graag. Dan samen komen, ultiem genot. Of bel of chat gerust met een sekstherapeute van vrijeseks.nl.

Een orgasme faken, niet doen. Dan geef je je niet volledig over aan het vrijen. Dan ben je berekenend bezig en wat heeft vrijen dan voor zin. Geniet je er ook niet met volle teugen van. Je kunt dan de seks zien als falen, dat is het niet. Juist door er volledig voor te gaan, geef je een orgasme de ruimte.

Door regelmatig standjes af te wisselen, elkaar op een andere manier op te winden, zul je merken dat een orgasme er vanzelf komt. Er is dan sprake van een gezonde afwisseling, die je hersenen al van te voren stimuleert. Waardoor het orgasme er vanzelf komt. Altijd het orgasme te willen hebben, zul je merken, dat een vrijpartij op een teleurstelling gaat uitlopen.

Seks hebben, betekent dat je alleen maar op het vrijen moet concentreren. Zodra je wordt afgeleid, door de ander of door eigen gedachten, is de fun al weg. Wil je samen klaarkomen, zul je er ook voor de volle 100% voor elkaar moeten zijn. En volledige aandacht er aan moeten geven.

Wil jij samen met je partner tegelijkertijd klaarkomen en lukt het niet. Geen nood, niet in paniek raken, bel of chat met een consulent van vrijeseks.nl die helpt je de juiste manier van toewerken naar een gezamenlijk orgasme.

Wat ook kan helpen, is gebruik te maken van speeltjes, zoals bijvoorbeeld een vibrator. Vraag wel aan je partner of die er mee instemt. En het lekker vindt, er opgewonden van raakt. Want jij kan het wel geil en spannend vinden, maar als je van je partner niet weet hoe die er in staat, kan het ook een averechtse uitwerking hebben.

Samen een orgasme beleven, is van elkaar weten wat je lekker vindt. Samen focussen op het vrijen. Niets anders mag meer tellen. Dan zul je zien, gaat het allemaal vanzelf en komt het hoogtepunt er samen ook.

Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min