Het effect van de verleiding

Het effect van de verleiding

Het effect van de verleiding. Laten we eerlijk zijn, waar worden we gelukkig van? Wat geeft ons vleugels en een leven zonder zorgen? Als we verleidt worden en een ander kunnen verleiden. Het effect van de verleiding.

Aandacht, heerlijk, zeker als er dan ook nog een vonk bij overslaat. Alsof je vliegt, alsof je lijf in een andere dimensie vertoeft. Niets is te veel, alles gaat je even gemakkelijk af. Onderdompelen in de verleiding. Dat verleiding effect op ons heeft, op ons brein, ons lichaam, dat fysiek er op reageert, is een gegeven.

Verleiding zorgt er voor dat we ons compleet en heel voelen als mens. Onze waarde wordt er door gevoed. Oh wee, als het wegvalt. Dan gaan we er achteraan rennen, willen het niet loslaten. Het effect van de verleiding zouden we elke dag wel willen voelen.

Verleiden is een spel, van aantrekken en afstoten. Het is een korte periode van geluk proeven. Het is elkaar eigenlijk iets wijsmaken. Iets voorspiegelen, waardoor de opwinding er komt. Het doel van verleiden is een wederzijds emotioneel voordeel.

Met verleiden kun je de partner van je dromen vinden. Zodra je oog op iemand valt, begint het spel der verleiding. Een man heeft dit van nature in zich. Er zijn er die werkelijk alles laten vallen en voor diegene waar ze voor zijn gevallen, alles over hebben.

In hun stoutste dromen beleeft een man, als die een vrouw verleidt, al vele malen het liefdesspel met deze vrouw. Zijn hoofd draait overuren, aan het bedenken van standjes, gevoelens van genot, het klaarkomen, nachten de liefde met deze partner te bedrijven. Dat hij daar alles voor over heeft, zit in zijn genen.

We verleiden wat af. maar een vrouw zal zich toch nog steeds liever willen laten verleiden. Al zeggen ze soms van niet. Het geeft haar een gevoel van zekerheid om zich er aan over te kunnen geven. Het effect van de verleiding is dat we onszelf in extase brengen. Het heeft eigenlijk helemaal niets met de ander te maken.

Dat is wel wat we denken, maar in feite is verleiden bedrog. De intentie die er onder zit, is heel dubbel. En toch komen we er mee weg. Het is het creƫren van een verlangen met een verwachting. Samensmelten.

Het effect van verleiden is groot. Op onze psyche, die voelt zich gezien, gehoord. Die krijgt volop aandacht, en daarvoor wil de persoon iets teruggeven. Zichzelf. Als dat naar meer smaakt, blijft de verleiding bestaan. Als een soort van drug, die telkens opnieuw bevredigd moet worden.

Maar wat als je je telkens overgeeft aan de verleiding en daarna niet doorzet. Welk effect heeft dat? Dan ga je je afsluiten voor de liefde. Je durft je er niet meer aan over te geven. De afwijzing is te groot. Het gebeurt tegenwoordig vaker dan je denkt. Liefde is net als al het andere in ons leven, een wegwerpvoorwerp geworden.

De fysieke aantrekkingskracht, de drift en lust in ons, is aan de winnende hand. We geilen op plaatjes, op een snelle wip. Waardoor komt dit? We zoeken te veel buiten onszelf om naar bevrediging. Wippen van de een naar de ander. Zodra we ons niet meer bevredigd voelen, verhuizen we net zo gemakkelijk naar de volgende.

We gaan hier van terugkomen, op het moment dat we de waarde van onszelf gaan zien. Zover zijn we nog niet. Voel je niet afgewezen als het bij een spannende erotische nacht blijft. Voel je juist gesterkt in je eigen kracht, lever jouw waarde niet in door deze ene nacht.

www.vrijeseks.nl helpt jou je vrij te voelen in de liefde. Geeft jou tips, adviezen om je aan de verleiding over te kunnen geven. Zonder je daar op welke manier ook schuldig bij te voelen. Weet wanneer verleiding wel oprecht is en wanneer niet, dan heeft verleiding het juiste effect.

Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min