Hoe kun je subtiel met iemand flirten?

Hoe kun je subtiel met iemand flirten?

Hoe kun je subtiel met iemand flirten? Waar begint het allemaal mee? Met flirten, en het liefst subtiel graag. Want stel je voor dat de ander geen interesse heeft, we willen toch echt niet afgewezen worden. Vrije Seks zegt dan, dat is wat jij er bij voelt, de afwijzing. En dat is best raar.

Want als je flirt met iemand, wil dat toch niet zeggen dat die persoon op jou valt! Dan kun je toch ook niet afgewezen worden! We voelen dat vaak wel, wat overigens dat meer zegt over jezelf, dan over die ander.

Hoe kun je subtiel met iemand flirten? En waarom zou je het subtiel doen. Eigenlijk begint alles met oogcontact. De ogen zijn de spiegel van de ziel. Als je de ogen van een ander kunt vangen en even kunst vasthouden, flirt je subtiel.

Voel daarbij goed en kijk ook goed hoe de ander op jouw oogcontact reageert. Belangrijk om dat te doen, want daar kun je al heel veel uit opmaken. Hoe kijkt de ander terug? Krachtig, lacherig, verlegen, terughoudend, met een air?

Als je doorhebt of de ander openstaat voor het oogcontact, dan laat je daarna de ander weer even los. Zoals gezegd, gebruik je gevoel hierbij. Die laat je namelijk voelen of de ander interesse in je heeft.

Dat voel je, je kunt letterlijk de ogen van een ander voelen priemen in je rug. Kijk dan zelf nog weer even die kant op. Dan zul je zien, dat diegene snel zijn blik afwendt. Dan weet je al genoeg, er is interesse.

Zo ben je subtiel aan het flirten. Ga nou niet direct denken, nu moet ik stoer gaan doen. Nee, juist niet, blijf jezelf, altijd. Want als je nu een toneelstukje gaat opvoeren, val je vroeg of laat vanzelf door de mand.

Nu is het tijd voor de volgende stap, imiteren. Dat is een vorm van communicatie die non verbaal is. Oftewel, er worden geen woorden nog uitgesproken, maar we hebben wel contact. Wat is imiteren. De ander nadoen.

Gaat de ander bijvoorbeeld zijn hoofd scheef houden met een glimlach op het gezicht, doe dat na. Je zult zien, het heeft effect en maakt een verbinding. Doe dit alles wel heel subtiel en niet gemaakt, ook dan val je door de mand en flirt je niet subtiel.

Als het goed is, ben je nog steeds lekker jezelf, anders kun je beter niet flirten en door jezelf te zijn, ben je spontaan, vrolijk en gelukkig. Dat alles laat je als vanzelf stralen. Je zult zien, ook daarmee kun je heel subtiel flirten.

Nu wordt het tijd om een stapje dichterbij te gaan zetten,. Maak je daarbij net zo groot of klein als de ander is. Daarmee straal je psychologisch iets uit. Ik wil je laten voelen dat we van dezelfde waarde zijn.

Als je voelt dat de ander niet wegduikt, nu je dichterbij komt, kun je subtiel even de ander aanraken. Niet te lang, want dat kan dan weer onaangenaam voelen. Laat de ander zich volledig vrij voelen in de avances die je aan het maken bent.

Daarmee laat je de ander ook voelen, dat je serieus bent, echt interesse hebt, en door jezelf te zijn, niet een spelletje aan het spelen bent.

Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!