Hoe staat het eigenlijk met jouw seksleven?

Hoe staat het eigenlijk met jouw seksleven?

Hoe staat het eigenlijk met jouw seksleven? Om maar gewoon even met de deur in huis te vallen? Hoe staat het eigenlijk met jouw seksleven? De vraag al te stellen, durven we vaak niet. Ja, na een paar biertjes op of in een jolige bui. Nog steeds ligt er een taboe op seks en intimiteit. Terwijl iedereen er behoefte aan heeft en eigenlijk hetzelfde is. Als wat ga jij eten vanavond?

Vrije seks wil taboes doorbreken en om die reden. Hoe staat het eigenlijk met jouw seksleven? Wanneer heb je voor het laatst gevreeën? Vind je dat je het vaak genoeg doet? Heb je wel eens behoefte aan andere standjes?

Ben jij blij met je vaste sekspartner of fantaseer je er ook wel eens op los? Durf je dat uit te spreken naar je partner? Of ben je al blij dat er af en toe een keer gevreeën wordt? Nog steeds, al leven we in 2021, blijft ons seksleven iets voor achter gesloten deuren.

Maar er komt wel verandering in. Kijk maar terug, vroeger wist we ook niet wat er achter iemand zijn voordeur gebeurde. Nu wel, want iedereen strooit kwistig met al zijn activiteiten, zijn interieur en noem maar op via foto’s op social media. We hoeven natuurlijk niet onze bedgeheimen te etaleren. Maar er samen vrijer over spreken, is wellicht een goed idee.

We vinden het nog heel moeilijk om open en bloot een serieus gesprek te voeren over intimiteit en seks. Zelfs niet met onze eigen partner!!

Wie durft er aan zijn partner te vragen. Wat vind je lekker? Wanneer gaan we weer even lekker van bil? Zeg vanavond hoor, heb zo’n behoefte. Het zou eigenlijk allemaal heel normaal moeten zijn. Bespreekbaar maken hoe het met je seksleven er voor staat. Maar we doen het niet.

Nou is het natuurlijk ook best wel wat lastig. Je gaat je seksleven ook niet op straat gooien. Of vertellen dat je niet aan je trekken komt. Want je hebt tenslotte seks met een ander, vaak een vaste partner en die neem je wel mee in jouw uitlatingen, hoe of het met je seksleven er bij staat.

Des te meer reden, wil je het uit de taboesfeer halen, het bespreekbaar te maken met je eigen partner. In feite zouden er voor elkaar op geen enkel vlak, geheimen moeten zijn. Is het juist opwindend om met elkaar je wildste fantasieën te delen.

Maar ja, dan krijgen we weer het volgende. De andere partner kan zich daardoor aangesproken voelen en bij zichzelf denken. Ik doe het niet goed. Ik ben niet goed genoeg en om die reden zich niet meer aan intimiteit over te durven geven. Ervaart dit als een afwijzing.

Zie je hoe belangrijk het is, om intimiteit als een normaal onderdeel van jullie leven te gaan zien. Dat je naar elkaar steeds meer je opener open durft te stellen. Dat hierdoor het genot kan worden verhoogd en er meer gebeurt op gebied van seksualiteit.

Je mond houden, doe je er zelf ook aan mee, dat het op een gegeven moment niets spannend meer aan is. Dus om die reden. Daag elkaar dan uit. Vraag elkaar, hoe staat het eigenlijk met jouw seksleven?

Wat denk je dat het effect daar van is? Lol, lachen, plezier en zo rol je samen het bed in.

Doe het eens gewoon, wordt eens wat vrije in de seks in je relatie.