Je tong op ontdekkingsreis

Je tong op ontdekkingsreis

Je tong op ontdekkingsreis. Ooit wel eens bij stilgestaan wat je tong allemaal niet te weeg kan brengen. De smaakpapillen zitten er niet voor niets op. Alles wat je eet, en proeft, heeft een smaak. Je tong op ontdekkingsreis.

Een van je sterkste spieren, jawel, is je tong. Een machtig wapen, die elke dag zijn dienst bewijst. Niet alleen bij het eten. Je tong kun je voor nog veel meer dingen gebruiken. Als je dit leest, loopt het water je bij wijze van spreken al in de mond en lik je met je tong sensueel langs je lippen. Had je het zelf door. Ook dat is een ontdekkingsreis van je tong. Maar er is met je tong nog zoveel meer te ontdekken.

Je tong is van een bepaalde textuur waardoor die zich heerlijk soepel zich kan bewegen. Wie houdt er nu niet van tongen. Wat gebeurt er als je tongt? Je raakt opgewonden, het smaakt naar meer. Je tong gaat op zoek en proeft zo alle plekjes van je geliefde. Het windt op, het maakt je geil. Het geeft sensualiteit. Het maakt je opgewonden. De ontdekkingsreis van de tong.

Zie je, je doet het weer, je likt even met je tong langs je mond. Lekker hé en dan te bedenken dat die tong nog zoveel meer plekjes van jouw partner kunnen onderzoeken. Elk plekje ontdekken met jouw tong. Denk aan tepels, billen, erogene zones, de lippen van de ander, het randje van een oor. De bikinilijn, de oren,, vingers, tenen, nek. Een en al opwinding.

Met je tong kun je nog veel meer. Als je een echte smaaksensatie wilt. Gebruik het lichaam van je geliefde als een bordje vol met heerlijke desserts. Wat dacht je van een navel vol met slagroom. Likken maar. Een tepel met chocoladepasta. Hoe voel je je nu! Laat je fantasie de vrije loop en geef je over aan je tongsensatie. Dan zijn we er nog niet wat die overheerlijke tong allemaal kan bedenken.

Je tong kan nog zoveel meer. Sensueel lang je lippen likken, waarmee je de aandacht van de ander naar je toe trekt. Je tong kan lijntjes trekken langs contouren, als een oor, een navel, over de buik, en bedenk zelf maar wat je nog meer kunt ontdekken aan een ander zijn lijf.

Eigenlijk begint elke liefdesrelatie met de tong. Je gebruikt deze immers ook bij het spreken. Bij de eerste zoen en het geven van een tongzoen. Door met elkaar te zoenen, voel je elkaars tong. Dat is vaak de eerste intieme aanraking en die kan naar meer smaken.

Je kunt iemand uitkleden met je tong, daar wel eens aan gedacht. Met een opgetrokken wenkbrauw, een puntje van je tong, kun je iemand al helemaal horendol maken. We staan er niet zo bewust bij stil, maar de tong is echt bij alles wat met seksualiteit en intimiteit aanwezig.

Je lippen getuit, je tong als een puntje die op zoek gaat naar lekkere geile plekjes. Dan is het plekje eigenlijk door je tong die het geil maakt. Voor de opwinding zorgt. Jouw tong kan heel veel en meer dan je denkt en bewust bij stilstaat.

Je tong op ontdekkingsreis, want wat dacht je van zuigen, aan vingers likken. Strelend zacht je tong bewegen. Waarbij je de ander vol aankijkt. Er is niet veel meer voor nodig om intiem te worden en door de opwinding door de tong veroorzaakt, klaar te komen.

Eigenlijk gaat het allemaal vanzelf, wat de tong doet. Het is best wel een keer leuk er eens bewust bij stil te staan wat een tong allemaal wel niet in zijn mars heeft.

Wij van www.vrijeseks.nl wensen jouw tong veel mooie ontdekkingsreizen.

Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.