Mannen hebben seks nodig om te ontspannen

Mannen hebben seks nodig om te ontspannen

Mannen hebben seks nodig om te ontspannen, vrouwen moeten ontspannen zijn om te seksen. En zo is het en dat maakt het allemaal erg ingewikkeld. Want als man zijnde voel je je gespannen en denk je, kom op, even lekker vrijen en seksen, dan is mijn nek niet meer stijf en een hoofd zonder zorgen. Vrouwen denken, als ik de avond relaxed doorbreng, heb ik straks geen hoofdpijn en kan ik seksen. De spagaat geboren. Ga er maar aan staan hoe of je aan je trekken wilt gaan komen.

We komen echt van verschillende planeten en dat moet met elkaar samenleven en liefde bedrijven. Ga er maar aanstaan. Dat we dan niet altijd onze zin krijgen, omdat we elkaar domweg niet begrijpen, is geen twijfel over mogelijk.

Een man zijn brein werkt het tegenovergestelde van de vrouw. Een man met een hoofd vol zorgen, moet dat hoofd ontladen door middel van seks. Een vrouw met een hoofd vol zorgen, moet juist niet aan seks denken. Het idee alleen al.

Hoe ga je dan samen er voor zorgen dat er wel gesekst wordt? En beiden er zin in hebben en open voor staan, als de een de behoefte voelt of de ander. Rekening houden met elkaar. En weten waarom een man seks wil en een vrouw. Liefhebben is toch rekening houden met elkaar, of niet dan! juist.

Zodra we elkaar gaan leren te begrijpen, kunnen stellen samen bergen verzetten en lekker seksen. Het is het onbegrip en het niet weten van elkaar, wat de ander beweegt, waardoor relaties de ondergang opzoeken in plaats van te groeien naar grotere hoogtes. Waarbij seks hoogtij viert.

Om zover samen te komen, zal er gepraat moeten worden. Daar heb je er weer een. Een man wil niet praten, een vrouw wel. Want praten voor een vrouw, is toewerken naar die ontspanning die ze nodig heeft om zich vrijuit over te kunnen geven aan seks.

Vroeger was dit allemaal een stuk makkelijk. We werden verliefd, we verloofden ons en gingen trouwen. Dat gaf een bepaalde zekerheid. En die zekerheid zorgde er voor dat we elkaar konden maken en/of breken. We bleven bij elkaar en dat mondde dan ook vaak uit in een broer-zus relatie. De seks verdween, kinderen waren gemaakt. Klaar.

De tegenwoordige tijd, waarin vrijheid hoog in het vaandel staat en tevens ook er voor zorgt, dat veel relaties het niet redden, vraagt van ons een andere houding. Het vraagt van zowel de man als de vrouw om voor elkaar begrip te hebben. Maar het vraagt ook, leer elkaar kennen. Weet van elkaar wat je beweegt. Hoe de ander in elkaar steekt.

Dat laatste doen we nog veel te weinig, want daarover zul je met elkaar in gesprek moeten gaan. Eigenlijk elke dag weer. Ga er maar aan staan. Bijna niemand doet dat en zo ploeteren we voort. Een gestreste man die niet aan zijn trekken komt. Een overspannen vrouw die geen seks wilt, omdat ze te gespannen is.

Consulenten van vrijeseks.nl kunnen jou wegwijs hierin maken. Ze kunnen zowel mannen als vrouwen helpen hoe ze wel samen die fijne liefdesrelatie kunnen hebben, waarin ook lekker wordt gesekst samen.

Want een relatie zonder intimiteit bloedt dood. Maar je moet wel weten hoe je het aanpakt en daar zijn de consulenten van vrijeseks.nl voor. Die leggen je uit hoe vrouwen in elkaar steken en waarom ze hoofdpijn aandragen om geen seks te hoeven hebben. Die leggen je uit hoe mannen denken en doen en hoe jij daar als vrouw mee om kunt gaan.

Leer elkaar kennen, echt, neem daar de tijd voor. Zo blijft het vuur in een relatie branden en is er seks, intimiteit en elkaar verwennen te over.

Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!