Mannen kunnen niet praten, toch!

Mannen kunnen niet praten, toch!

Mannen kunnen niet praten, toch! Hoeveel vrouwen er van overtuigd zijn, dat mannen niet kunnen praten. Je zou ze de kost moeten geven. Mannen kunnen wel praten, het is de manier waarop je ze aan de praat krijgt. Mannen kunnen niet praten, toch! Jazeker wel. Hoe pak je het aan dat jouw partner voluit vertelt?

Als een man voor een vrouw valt, praat hij honderduit. Hier is onderzoek naar gedaan en wat blijkt. Een man ziet het veroveren van een vrouw als een sollicitatiegesprek. Zichzelf op de kaart zetten, waarmee hij zegt. Neem mij, ik ben de beste, de mooiste. Vrouwen vinden het fantastisch, onbewust hebben ze namelijk een beeld dat mannen niet praten. En dan ontmoeten ze er een, die dat wel kan! Ze zijn verkocht.

Maar dan, naarmate het contact vordert, het serieuzer begint te worden, blijkt ineens dat de man helemaal toch niet zo’n prater is. De vrouw voelt zich bekocht en teleurgesteld. De man snapt er niets van. Het eerste barstje in wat zo mooi begon, is een feit. De vrouw begint zich enigszins terug te trekken, doet een poging om met een glimlach op haar gezicht, quasi humorvol hem er op te wijzen, dat er van communicatie niet veel meer over is.

De man wuift het weg, ik ben er toch. Ik heb je toch veroverd, wat zeur je nou. Als ik je niet leuk zou vinden, ben ik er niet hoor. Dat hardop uitspreken, nee. Het zijn zijn eigen gedachten. Als die dat wel zou doen, dan is de vrouw weer gerustgesteld.

Heet zijn vaak de kleine dingen, die we wel denken, maar niet naar elkaar uitspreken. Al snel starten we dan met invullen. Ben ik wel leuk genoeg? Ligt het aan mij, denkt de vrouw. De man, nergens van bewust, gaat door, zonder erg te hebben, dat de vrouw ergens mee zit. Maar de vrouw ook haar gedachten niet uitspreekt.

We weten allemaal dat communicatie in een liefdesrelatie onontbeerlijk is. Zo blijven we in een juiste verbinding. Blijven we elkaar begrijpen en ontstaat er geen ruis op de lijn. Ga er maar aanstaan, met een man die niet praat. Maar ook met een vrouw, die eigenlijk niet voor zichzelf durft op te komen. Alles heeft altijd twee kanten tenslotte.

Elke man praat, als hij dat in het begin kan, kan hij dat later ook. Het verschil zit hem in de genen. Een man zal alleen praten als het echt nodig is. Een vrouw praat de hele dag door. Als we van elkaar zouden weten hoe we in elkaar steken, zou dat al een heleboel kunnen schelen.

Als een man en een vrouw van elkaar zouden weten hoe ze ieder voor zich naar communicatie kijken, dan weet een vrouw dat ze er zelf voor moet zorgen haar man aan de praat te krijgen. En weet een man dat hij in een liefdesrelatie meer van zichzelf moet laten zien door middel van communiceren. Beiden moeten een offer doen. Beiden moeten werken aan zichzelf, om datgene wat aan ons via de natuurlijke weg is meegegeven, aan te passen.

Hoe krijgt een vrouw een man aan de praat? Hoor je als vrouw zijnde al denken. Moet ik het weer doen? Nee, dat hoef je niet te doen, maar dan verandert er niets. Waarom ligt de actie bij de vrouw? Omdat die behoefte heeft om te praten met haar partner. Haar partner heeft die behoefte niet, zit niet in zijn aard. De vrouw wil dat er iets verandert. Als je dat vindt, ligt de actie bij diegene die behoefte heeft aan verandering. Altijd.

Je krijgt een man aan het praten, door hem dingen te vragen. Maar ook door hem te vragen dingen voor je te doen. Een man wil nodig zijn. Je krijgt hem ook aan de praat door hem op een positieve, humorvolle, ludieke manier te benaderen. Daarmee trigger je bij hem iets, hij voelt zich gezien, hij voelt zich man. En dat wil jij als vrouw toch, een echte man!

Veel relaties klappen, omdat we van elkaar denken hetzelfde te zijn. Op gebied van communicatie zijn we dat echt niet. Wil je hier een keer over praten? Mannen die graag moeite willen doen voor hun partner en andersom vrouwen die hun man aan de praat willen krijgen. Chat of bel dan eens met een consulent van www.vrijeseks.nl

Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen