Mannen onthullen hoe ze snel klaar kunnen komen

Mannen onthullen hoe ze snel klaar kunnen komen

Mannen onthullen hoe ze snel klaar kunnen komen. Vrij zijn in de seks, betekent communiceren. Openhartig vertellen wat je bijvoorbeeld als man nodig hebt om lekker snel klaar te kunnen komen. Als je een man het vraagt, dan heb je kans dat ze dan toch even vol met een mond vol tanden staan.

Wij van Vrije seks zijn gewoon lekker brutaal en ontfutselen mannen graag hun geheimen. Het is maar net hoe je het vraagt. Als je het een beetje kinky verleidelijk doet, raken ze er met elkaar niet over uitgepraat.

Zet een paar stoere mannen bij elkaar en ineens wordt er veel gepraat, zeker als daar een paar listige slimme dames, werkzaam voor Vrije Seks tussen zitten, die wel weten van wanten. Deze keer wilden we graag weten waardoor een mens snel zijn zaakje klaart.

Nou gaf een van de mannen aan, geef mij maar een paar heerlijke kreunen als ik diep naar binnen stoot. Als ze dan ook nog zegt, ga door, ga door, dan ben ik zover at ik haar natte poes vol spuit. Een ander haakt er op in, ik hoor wat je zegt.

Maar weet je wat nog geiler is, althans dat vind ik. Als ze zegt, laat me je sperma eerst even proeven en ze steekt die dikke paal in haar mond en ze kijkt je met geile ogen aan. Ze hoeft de woorden alleen maar uit te spreken en ik spuit alles vol.

Ik kan erg genieten van een vluggertje, zegt een ander. Helemaal als ze zegt, je tijd is bijna op, dat voert voor mij zo de spanning op. Dan gaat het klaarkomen als vanzelf. Met andere woorden zeggen wij van Vrije Seks.

Eigenlijk zijn geile woorden al heel opwindend, om klaar te kunnen komen, of als ze er bij kreunt van genot? Dat klopt, geven de mannen aan. Maar ze maakt het nog vele malen spannender door bijvoorbeeld aan mijn ballen te gaan zitten en spelen.

Dat kan mij zo verschrikkelijk opwinden, kan ik mij helemaal laten gaan. En weet je daarvoor hoef ik nog niets eens in haar te penetreren, ik spuit het zo over haar handen heen. Als ik daarna nog een keer er overheen mag, dan heb je mij volledig leeggezogen.

Dus jullie kunnen wel genieten van een goed vrijpartij waarbij je partner soms woorden uitspreekt die jou er toe zetten, die laatste stoot te geven en alles wat je in je hebt, in haar te legen. Absoluut, woorden zijn essentieel.

Zijn er nog andere zaken waardoor je snel kunt komen? Sexy kleding, geen naakt, zegt er een. Als een vrouw zich heerlijk in een super sexy setje ineens voor je staat, dan gaat ie bij mij vanzelf al omhoog hoor.

Het is dus eigenlijk de vrijheid van communiceren en doen die bij jullie er voor zorgt dat je klaarkomt? Daar hoeft dus eigenlijk helemaal niet zoveel voor uit de kast te worden gehaald? Dat klopt, beamen de mannen.

Lekker jezelf zijn, vrij voelen om te zeggen wat je voelt en wat zij ook nodig heeft. Wat is er niet mooier dan dat je je partner op deze manier kunt verwennen? Ze kan dat dus aangeven en daar vinden we van, dat vrouwen dat toch nog wel te weinig doen.

Van mij, zegt een van de mannen, mogen ze nog wel geiler zijn, met hun woorden!

Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen