Mannenpraat begrijpen, een paar tips

Mannenpraat begrijpen, een paar tips

Mannenpraat begrijpen, een paar tips. Mannen en vrouwen, we zeggen vaak, ze komen van een andere planeet. Om die reden hebben ze vaak heel veel moeite elkaar te begrijpen. Wat zomaar op een ruzie kan uitlopen, die de sop in de kool niet waard is.

Vandaar van Vrije Seks een paar tips, simpele ook nog, die je kunt gebruiken. Om met mannen te praten en dat niet alleen, ze ook nog kan begrijpen. Scheelt zoveel ellende, geeft juist plezier en zo veel meer, zoals bijvoorbeeld vrije seks. Wat wil je nog meer!

Het is geen geheim dat mannen onderling anders praten dan met vrouwen er bij of met een vrouw. Dat ze elkaar ook veel beter begrijpen. Wat is het geheim van mannentaal? Als dat geheim weet, kun je met elke man aan de haal.

De eerste tip. Een man is zelf niet lang van stof. Vrouwen vaak wel. Die zeggen eerst een heleboel als aanloop naar wat ze echt willen zeggen. Weet, een man is al afgehaakt en zal het laatste wat nou echt belangrijk is, niet meer horen.

Met andere woorden. Geen aanloop, kort en bondig, zonder enige uithaal, duidelijk zijn. Heel simpel dus. Ik vraag je dit. Ik wil dat. Ik heb zus. Niet, heb vandaag toch iets meegemaakt en moest aan je denken, het was allemaal zo grappig en overeenkomstig. Nu denkt die man. Ja en, wat is je punt.

Begrijp dat vrouwen communiceren om te verbinden. Mannen communiceren om informatie uit te wisselen. Als je dit begrijpt, kun je aan de slag om er voor te zorgen dat mannen je wel gaan begrijpen. Houd het duidelijk. Communiceer informatie, geen prietpraat.

De volgende gouden tip om er voor te zorgen dat een man je begrijpt, is checken. Niet gemeen, niet onzinnig. Niet met een bepaalde toon, van heb je mij begrepen? Want dan haakt een man acuut af. Dan hoort hij zijn moeder en dan rent die heel hard weg.

Een andere tip is, er kunnen momenten zijn dat je erg van hem baalt. Wat we dan doen is, bam er bovenop en kritiek geven. Dan begrijpt een man jou niet. Hoezo, kritiek, met andere woorden. Ik heb geen idee wat ik verkeerd heb gedaan.

Dit levert bij jou alleen nog maar meer frustratie op. Vrij Seks zegt in deze. Benoem eerst iets positiefs, ja gek hè. Want je staat op springen en dan moet je hem een compliment gaan geven. Toch werkt het.

Door het geven van een compliment, heb je zijn aandacht. Dan kun je aangeven waar jij je aan stoort. Let wel, waar jij je aan stoort. Als je het op deze manier brengt, zal hij je begrijpen. En omdat je hem eerst een compliment hebt gegeven, zal hij ook voortaan rekening mee gaan houden.

Misschien moet je hem nog een paar keer lachend, even subtiel er aan herinneren, maar je zult zien. Mannen willen hun best doen, zeker als ze daarvoor met seks worden beloond. Dit mag dan weer niet een vorm van manipulatie zijn. Waak daarvoor.

Je ziet, het is eigenlijk allemaal heel simpel om er voor te zorgen dat diegene van een andere planeet, jou wel begrijpt. Houdt het kort, wees duidelijk, maar niet met een gemene ondertoon. Check en wil je kritiek uiten, dan eerst een een compliment.

Wij van Vrije Seks dwepen met deze aan aanpak!

Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min