Met welk cadeautje maak je je vrouw echt blij?

Met welk cadeautje maak je je vrouw echt blij?

We naderen de feestmaand, waarin we elkaar verwennen met bijzondere cadeautjes. Waar kun je je partner nou echt eens mee verwennen en verbazen? Met welk cadeautje maak je je vrouw echt blij?

We kennen allemaal de verhalen wel, van een broodrooster, een kruimeldief, die we ingepakt neerzetten onder de kerstboom en denken, daar is ze blij mee ons lief. En ja, het is een welkom geschenk en zal ook gretig gebruik van worden gemaakt. Maar net als een kind, zit je vrouw niet te wachten op pakjes onder de kerstboom, als een paar sokken of een pak ondergoed.

Dit zijn van die cadeautjes die makkelijk zijn om te bedenken en aan te schaffen. Voor cadeautjes die er echt toe doen, moeten we iets meer moeite doen. Maar hoe zal de waardering van je partner zijn. Als die voelt dat jij je er voor hebt ingezet. Vele malen groter dan een broodrooster die door iedereen wordt gebruikt.

Een cadeautjes dat het verschil maakt, moet over nagedacht zijn en speciaal voor haar bestemd. Dat zijn twee pijlers waarmee je haar laat zien. Je bent mij dierbaar. Ik vind je waardevol en je verdient dit.

Je hebt nog een paar weekjes de tijd, om het beste uit de kast te halen. We geven je tips mee hoe je aan de slag kunt gaan. En ook ideeën, mocht je eigen creatieve geest stilstaan. Zoals gezegd, zorg er voor dat datgene wat je haar wilt geven, alleen voor haar is bestemd. Hoe handig en hoe duur ook, een stofzuiger is niet speciaal voor haar. En dat geldt voor alle dingen die je koopt. Zelfs een prachtige set lingerie. Je maakt haar er wel blij mee, maar wat voelt ze hierbij. Een bepaalde ondertoon van, je wilt mij hierin zien. Er zit dan ook iets bij voor eigen gewin.

Hiermee komen we al op het punt dat een cadeautje voor je vrouw een persoonlijk tintje moet meegeven. Iets wat niet zichtbaar is, maar voelbaar. Daar zijn vrouwen gevoelig voor. Hoe ziet een voelbaar cadeau er dan uit? Is dat een kus op haar wang, een show in je meest sexy slip? Dat kan, maar ook dan voelt het voor haar minder persoonlijk aan. Jij geniet immers ook van de kus en van je show.

Dit alles in ogenschouw meenemend, zul je nu misschien denken. Ik ben even sprakeloos, help mij eens een beetje op weg. Dat doen wij van www.vrijeseks.nl met liefde. Een persoonlijk cadeau, alleen bestemd voor je vrouw, daarbij kun je denken aan;

•       Samen een activiteit ondernemen. Stel voor dat je vrouw heel erg van schaatsen houdt, of van dansles en jij vindt dat maar niets. Of je hebt een hekel aan winkelen. Geef haar dan een dag schaatsen cadeau. Of ga samen dansen. Neem haar een dag mee naar een gave stad om samen een dagje te shoppen. Je vrouw voelt dan dat jij iets voor haar over hebt. Omdat ze diep van binnen weet dat het voor jou niet zo nodig hoeft. Daarmee zet je jezelf op de kaart.

•       Schrijf haar een liefdesbrief. Waarin je haar complimenteert. Een gevoel van trots uit naar voren laat komen. Heel persoonlijk, van jouw hand. Nooit verwacht. Wat denk je dat het met haar zal doen. Leuke bijkomstigheid. Kost niets.

•       Verras haar met een uitnodiging voor een intiem diner. Niet in een restaurant, bij jullie thuis. Jij verzorgt alles. De inkoop, het koken. Uiteraard zorg je er voor dat de ambiance top is. Er geen kids rondlopen. En de keuken tip top is opgeruimd. Hiermee voelt ze dat je haar graag mag. Dat je haar waardeert in alles wat ze voor jou doet.

Zo zie je dat een cadeau waar je je vrouw echt blij mee maakt, helemaal niet zo ingewikkeld is. Het gaat om het gevoel wat je bij haar opwekt. Dat ze het gevoel krijgt, je waardeert mij, het gaat jou om mij, de rest vind een vrouw niet belangrijk!

Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min