Na een scheiding weer in de markt

Na een scheiding weer in de markt

Na een scheiding weer in de markt. Sommigen willen direct een nieuwe partner, een ander moet er niet aan denken. Na een scheiding is er een scala aan mogelijkheden. Maar voor iedereen geldt, neem de tijd. Neem de tijd om het oude echt door en door lost te kunnen laten.

Het is niet gek, dat je na een scheiding, snel verlangt naar iemand weer naast je op de bank. Misschien wel diegene die er niet meer is. Zelfs al is de ander vreemd gegaan. Dat wil niet zeggen dat het houden van dan ook van de ene op de andere dag stopt.

Er is ook een verschil te zien tussen mannen en vrouwen. Vrouwen nemen vaak eerst wel de tijd om van een scheiding los te komen. Mannen daarentegen die gaan vaak direct weer aan de wandel. Je hoort dat ook op vrije Seks.

Net alsof hen hun de scheiding helemaal niet deert, zitten ze binnen een paar weken alweer gezellig met een ander op een terrasje en staat hun sociaal media vol van de magische gedeelde momenten. De achterblijver kan dat soms maar heel moeilijk verkroppen.

Toch heb je “geen recht” meer op de ander, hoe hard dat ook klinkt. Of het wijs is, weet je, dat merkt iedereen vanzelf. We hebben overigens nooit recht op een ander, alhoewel sommigen denken van wel.

Na een scheiding weer in de markt, natuurlijk is dat aan de ene kant spannend. Je wilt niet weer meemaken, wat je is overkomen. Overigens een gedachte die anno 2022 wel eens mag veranderen, vinden wij van vrije seks.

Lange leven de vrijheid en aan die vrijheid hoort een houding gekoppeld te zijn. Ik leef mijn eigen leven, daar ben ik heel blij mee en ja, dat mag gedeeld worden. Zolang als het fijn is. Want zeg nou zelf.

Worden we niet veel ouder? Betekent dat dan dat je je hele leven bij dezelfde partner moet blijven? Is dat niet achterhaald? Het kan wel, maar dan zullen we toch echt eerst moeten weten hoe we ons eigen leven leven.

Zolang je dat niet weet, zal een relatie je niet het geluk geven. Leer van datgene wat er niet meer is. Durf in je eigen spiegel te kijken. Durf met jezelf in gesprek te gaan en te zeggen. Ik heb er ook een aandeel in gehad.

Want weet je, dat heb je. Allemaal! En als je je eigen aandeel niet ziet, gaat het zich herhalen. Weer in de markt willen zijn, prima, maar heb je er niets van geleerd, maak je het gewoon nog een keer mee.

Als je opnieuw de markt opgaat, kan er maar één zijn. Jezelf zijn. Als het goed is het je het plaatje zoals je wilt zijn van je afgeschud, daar is het vaak op misgegaan. We lieten onszelf niet zien aan elkaar. Dan raken we in een desillusie als we verder met elkaar omgaan.

Leer wat zelfvertrouwen is. Veel vrouwen bellen ons van Vrije Seks en willen nu alleen nog maar gaan voor een partner die er voor de volle 100% voor gaat. Stop dan maar met de markt opgaan. Want niemand die daar voor openstaat.

Met zelfvertrouwen en zelfrespect ga je de markt op met een heel ander gevoel. Jij hoeft mij niet leuk te vinden. Ik ga eens kijken wat ik van jou vindt!

Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min