Naakt of liever een mooi setje lingerie?

Naakt of liever een mooi setje lingerie?

Naakt of liever een mooi setje lingerie? Een vrouw verleidt, met haar ogen, haar mond, haar borsten, haar lichaamstaal. We kunnen daar aardig opgewonden van raken. Zeker als er een leuk setje lingerie nog het een en ander verhult.

Waar de een gaat voor compleet naakt, ziet de ander graag een vrouw verleidelijk gekleed in mooie uitdagende lingerie. Een vrouw weet dat ze haar partner hiermee kan verleiden en opgewonden kan maken, om daarna samen tussen de lakens te eindigen. Samen op naar het hoogtepunt, waarbij de minuscule kledingstukken van haar lijf worden gerukt. Het liefst sensueel door haarzelf.

Er zijn maar weinig vrouwen die niet kiezen voor lingerie. Zelfs als er niets te verleiden valt. Hoe komt dat? Een vrouw die van zichzelf weet dat ze onder haar kleding, uitdagend is gekleed die heeft zichzelf lief en wil begeerd worden. Niet door iedereen, ze weet wie wel en wie niet. Ze straalt zelfbewustheid uit, zelfverzekerdheid en dat samen met haar geheimpje onder haar kleding, is ze een en al verleiding.

Ze weet dit van zichzelf. Ze weet ook wat het met haar doet, als ze onder haar hoog gesloten sexy topje iets verleidelijks draagt. Ze laat het zien, met haar manier van bewegen, lopen. Op van die hoge hakken, stapt ze al paraderend rond. Mannen kijken haar stuk voor stuk na.

Deze vrouwen daar vallen mannen voor. Ze zijn niet een twee drie te krijgen, ze moeten er moeite voor doen. Op jagen. Dat is samen de kunst van de verleiding kennen en toepassen. Sommige vrouwen vinden dat maar niets. Neem me maar zoals ik ben. Die zien niet in wat het effect is van de kunst van de verleiding.

Vogeltjes verleiden elkaar toch ook elke keer weer? Waarom stoppen wij er dan op een gegeven moment mee als mens? Omdat we een buit binnen hebben misschien. Onszelf niet belangrijk vinden. En om deze redenen stoppen elkaar op te winden en te verleiden. Gaat het vuurtje snel van doven hoor. Klaag dan niet dat je partner je ook niet meer aantrekkelijk vindt.

Waarom geilen mannen eigenlijk op lingerie en in mindere mate op naakt? Alhoewel dit natuurlijk heel persoonlijk is. Mannen willen verleidt worden, warm lopen voor seks, genieten van het voorspel. Als zijn vrouw aan deze behoefte blijft voldoen, is haar partner als was in zijn handen, dat wil toch elke vrouw.

Het is voor veel mannen, lingerie, als een soort van kers op een taart. Er valt iets uit te pakken, de vrouw presenteert zich als een cadeautje aan de man. Wat zit er in dat pakje, laten we eens kijken en onszelf er mee verwennen. Door laten opwinden. Heerlijk dat voorspel, voorafgaand aan de daad.

Als de vrouw dan ook zichzelf uitpakt, dan is het eureka. Dan is de man niet meer te stoppen en gaat er volledig voor. Die kan niet op tegen deze verleidelijke sensuele vrouw, die hem helemaal gek maakt.

De kleur van lingerie waar mannen echt op geilen, is geen rood, maar zwart. Zwart is de kleur van mystiek, verleiding, het geeft een duistere, mystieke, nog niet ontdekte kant weer van deze vrouw die ze niet kennen en nog mogen ontrafelen. Niets heerlijker dan dat.

Lieve vrouwen, als je dit leest, verwen jezelf af en toe, of beter gezegd, altijd met mooie setjes lingerie. Niet alleen jij voelt zich er zelfverzekerd door. Je partner zal van je blijven houden, alles voor je over hebben. Dat is toch wat jij wilt? Wil je over een drempel heen geholpen worden? Bel of chat met een medewerker van vrijeseks.nl.

Zo komen we toch wel tot de conclusie dat de meeste mannen liever gaan voor mooie lingerie, dan plompverloren naakt!

Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min