Niet alleen mannen zijn soms respectloos

Niet alleen mannen zijn soms respectloos

Niet alleen mannen zijn soms respectloos. Het beeld dat we hebben, is dat mannen vaak de egotrippers zijn en zeer respectloos met vrouwen om kunnen gaan. Maar wij van vrije seks weten dat vrouwen dat ook kunnen. Weet je dat vrouwen vaak mannen uittesten, als ze deze net leren kennen?

Je hebt vrouwen en vrouwen. De een die gooit zich direct voor de bus en kun je direct de lakens mee delen. De ander durft het niet en wil eerst vrienden zijn. Je hebt ook vrouwen die, voordat ze intiem zijn, een man op de proef gaan stellen.

Of je dit respectloos kunt noemen! Enerzijds wel. De vraag is, hebben mannen dit door? Vaak niet. Waarom doen vrouwen dit? Ze willen weten wat voor vlees ze in de kuip hebben. Best logisch eigenlijk.

Maar er is ook een slag vrouwen, die vinden dat ze een prinses zijn en hun (potentiële) partner voor hun alles over moeten hebben. Ze bepalen alle regels. Als jij een sukkel bent, omdat je haar buitenkant zo geweldig vindt, trap je in haar grollen.

Weet dan wel dat je geen zelfrespect hebt en dus van geen enkele kant door deze vrouw wordt gerespecteerd. Uiteraard is het aan jou of je hier mee om wilt blijven gaan, ja of nee. Wij van vrije Seks kunnen je verklappen. Je redt het samen niet.

Een respectloze vrouw gaat je de keel uithangen en terecht. Als ze je uittest, wees dan zo slim en hebt het door. Want als je niet slaagt voor de eerste test, zal ze je nog een keer uittesten, vrouwen die nog niet zoveel ophebben met respect.

Net als bij de sukkels die het niet doorhebben, ontbreekt bij deze vrouw zelfrespect! Wie zonder zelfrespect in het leven staat, kan een ander nooit en te nimmer respect geven. Aangezien het nodig is elkaar te respecteren in de relatie. Zullen beiden zelfrespect moeten hebben.

Even terug naar die vrouw die je uittest. En jij hebt dat niet door, volledig idolaat om haar te bemachtigen en te beminnen, ben je als was in haar handen. Na het falen van de test, zal ze vast en zeker jouw escapades bespreken met vriendinnen.

Die haar zullen uitdagen, zijn tenslotte hetzelfde laken en pak, je aan nog een test te onderwerpen. Heb je dit wederom niet door, dan slaat haar achting voor jou om in minachting. Let maar op. Wat betekent dit nu allemaal?

Dat niet alleen mannen respectloos kunnen zijn, vrouwen kunnen dat ook. Het zegt eigenlijk maar één ding over deze mensen. Ze zijn geen relatiemateriaal. Maar hoe weet je dat nu van elkaar, als je verliefd bent, elkaar geweldig vindt?

Neem de tijd, luister naar je gevoel en bovenal, gebruik tijdens de eerste maanden ook je gezonde verstand. Als daar een greintje twijfel zit, dit niet negeren, bagatelliseren, wegwuiven. Neem een pas op de plaats en waarom?

Een hele mooie testcase om te zien hoe de nader, waar jij over twijfelt omgaat met het door jou te nemen moment van afstand. Gaat de ander je bellen, appen, terwijl jij hebt aangegeven. Nu even niet. Heeft de ander dan respect?

Nee, houdt de ander rekening met jou? Nee. Zie je dat het van ongelooflijk belang is dat er respect in het spel is, anders begin je ergens aan waar je echt spijt van gaat krijgen.

Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?