Online daten is hot

Online daten is hot, totdat je met ghosting te maken krijgt

Online daten is hot, totdat je met ghosting te maken krijgt. Het kan je zomaar overkomen, je bent aan het daten. Contact via de digitale wereld, het contact voelt goed en van de ene op de andere dag. Weg, niets meer, geen berichtje. Ook al stuur je zelf nog iets, hetzij voorzichtig, het blijft stil aan de andere kant.

Je zoekt op social media, maar ook daar is de vogel compleet gevlogen! Verbijstering en verbazing alom. Je bent niet de enige die het overkomt. Het gebeurt tegenwoordig aan de lopende band en we noemen dat Ghosting. Als een geest verdwenen in de nacht.

Het is een bijzonder fenomeen, dat ingegeven wordt via de makkelijke manier van online daten. Net zo makkelijk als je dat start, zo makkelijk kom je er ook weer vanaf. Het is heel vrijblijvend allemaal, en zo kun je zonder, gezeur, als je geen zin hebt, een contact voortzetten, en er mee stoppen.

Kinderachtig is het uiteraard wel. En als het je overkomt, denk dan, blij dat ik van dit contact af ben. Want je zal er een liefdesrelatie mee aangaan. Deze persoon heeft geen ballen. Zal jou dan ook nooit serieus nemen en mee een goed gesprek voeren, gaat ook niet lukken.

Blijf om bovenstaande reden, niet te lang “hangen” om via wapp en social media in contact te zijn. Als iemand echt serieus is, dan staat die te springen om elkaar te gaan ontmoeten. Een week of 3 elkaar online spreken, is leuk, maar als er dan nog steeds geen initiatief is om elkaar te gaan zien, denk dan goed na.

Ga onder geen enkel beding deze persoon achterna lopen. Dat verdient deze persoon niet. Je ook niet afvragen of die nog een keer contact met je gaat opnemen. Dat moet jij zelf niet willen. Dan zoek je liefde om een partner naast je te willen hebben. En kijk je niet of het de juiste partner is.

Iemand die gebruik maakt van ghosting, zal daar zo zijn redenen voor hebben. Het zijn eigenlijk mensen die weglopen. Vaak hebben ze meerdere contacten. En als het ene contact niet meer bevalt, dan stop je er toch gewoon mee. Dit wordt mede ingegeven door de laagdrempeligheid van online datingsites.

Hiermee wil ik niet aangeven dat de schuld ligt bij datingsites. Omdat de mens zijn geest op een bepaalde manier werkt. Waar je geen moeite voor hoeft te doen, daar ga je vaak ook niet zo serieus mee om.

Denk maar als kind, als je zelf ergens voor had gespaard. Dan was je daar heel zuinig op. Je wist de waarde er van. Zo werkt het ook met de liefde. Als het makkelijk te krijgen is, ga je er veel slordiger mee om. Je ziet de waarde er dan niet van.

Wij van vrijeseks.nl  zien de waarde van liefde wel degelijk en staan voor je klaar als je te maken hebt gehad met ghosting. Of je er misschien bang voor bent, dat het je kan overkomen en daardoor niet durft te daten. We gaan je dan in je zelfvertrouwen zetten, tijdens het gesprek op de chat of via de telefoon. Blijf zeker niet rondlopen met angstige gevoelens, daar is liefde veel te mooi voor.

Jezelf nooit te kort doen in de liefde, dan voel je je zo vrij als een vogel om er volop van te kunnen genieten. Bedenk, niet een hand vol (losers), maar een land vol kanjers.

En diegenen die zo maar uit je leven verdwijnen. Die snappen nog niet wat liefde is!

Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min