Praten tijdens seks, wel of niet doen?

Praten tijdens seks, wel of niet doen?

Praten tijdens seks, wel of niet doen? De een zweert er bij, tijdens de seks praten. De ander moet er niet aan denken, anders komt het hoogtepunt er nooit. Kan praten tijdens de seks wellicht het hoogtepunt nog lekkerder maken? Of is juist muisstil zijn, het ideale recept?

Er bestaat niet echt een standaard regel wat wel wijs is of niet als het op praten aankomt, tijdens de daad. Ieder mens is anders tenslotte en zoveel mensen, zoveel smaken. Wel kan het zo zijn, dat als je samen geile woorden deelt, de seks wel veel spannender, lekkerder en dieper beleefd kan worden.

Door met elkaar geile teksten uit te spreken, voel je je ook al sneller vrijer bij de seks. Het is en kwestie van samen uitvinden wat voor jullie samen werkt. Tenslotte is seks een van de meest aantrekkelijkheden die je deelt.

Daar wil je volop van kunnen genieten, je vrij bij voelen en als voor jou het werkt om erbij te praten, wat houd je tegen! Deel met elkaar wat je voelt, dat maakt de seks spannender. Het maakt het opwindend.

Wat is er niet geiler dan dat je partner in je oor fluistert wat de seks met haar of met hem doet. Zo wordt seks vrijer en vele malen lekkerder. Praat niet over de dingen van de dag, dat is zo’n dooddoener.

Windt elkaar op met woorden, waarvan je weet dat een orgasme niet meer op zich kan laten wachten. Waar het ook goed voor is, dat je je vrij voelt om te zeggen, wat je lekker vindt, maar even zo goed waar je juist een domper van krijgt.

Durf ook aan je partner dingen te vragen. Pak me hier vast, lik me daar eens even, oh wat een genot. Ga door, ga door, ik kom, ik kom. Voel je het! Dat je op deze manier het zoveel lekkerder kunt maken.

Tijdens een vrijpartij kom je er zo achter wat je allebei lekker vindt, waardoor een vrijpartij een lust wordt en de vingers er bij worden afgelikt. Voel dat plekje eens even, ga ietsje dieper, ja precies daar. Ik voel je, wat lekker diep.

Het zijn van die kleine dingen die het allemaal zoveel meer genieten maken, waarom niet! Voel je vrij als je seks hebt, het is ene moment van samensmelting. Als je je niet vrij zou voelen, voor wie doe jet dan!

Vrije Seks heeft consulenten in dienst die je graag helpen over je schroom heen te komen. Zodat je bij je partner jezelf volledig durft te geven en het vrijen, er alleen maar op vooruit kunt gaan. Bel dus gerust eens of chat met een consulent van Vrije Seks.

Vraag aan elkaar wat je lekker vindt. De ene man vindt het heerlijk als zijn ballen zachtjes worden gestreeld, de ander houdt van likken. Een vrouw vindt het zalig als je haar tepels zoent, of juist likt. Weet van elkaar wat je opwindt.

Het doel is, praten of niet, dat je elkaar in extase bent en samen dat gelukzalige moment kunt vieren van klaarkomen, bezweet en voldaan elkaar aankijkt en zegt. Zullen we nog een keer! Dan weet je dat je elkaar echt op en top hebt bevredigd.

Is dat niet waar je het voor elkaar voor doet! Uiteraard ook er intens van genieten.

Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min