Seksuele uitdagingen

Seksuele uitdagingen. Waar de een er wel pap van lust

Seksuele uitdagingen. Waar de een er wel pap van lust, duikt de ander weg als het op seks aankomt. Dit zijn uitersten en er tussen in zitten nog meer problemen, laten we het uitdagingen noemen, op het seksuele vlak. Dan kan seks zomaar een heel beladen woord worden. Omdat de een vindt dat die niet aan zijn trekken komt. De ander er voor wegduikt.

Seksuele uitdagingen zullen er altijd zijn. Want seks is een onderdeel van iedereen zijn leven. Het kan zelfs zo een uitdaging zijn, dat we er niet over durven te praten, aan toe durven te geven. Iets in ons houdt het tegen. Vaak zijn dat dingen die we in het verleden, onze jeugd hebben meegemaakt.

Voor seks moet je je open kunnen stellen, je vrij voelen, om aan toe te kunnen geven. Daar zit de grootste uitdaging. Mannen kunnen dat makkelijker dan vrouwen. Mannen kunnen kiezen voor elke avond een one night stand. Voor vrouwen is dit niet zomaar mogelijk. Die willen vaak eerst een bepaalde zekerheid voelen. Ze willen weten of de ander echt het serieus meent. Pas dan kunnen ze zich er aan overgeven.

Voor seks moet er bepaalde uitdagingen zijn, dat is weer een hele ander kant van het verhaal. We moeten uitgedaagd worden om ons er aan over te geven. Hoe kun je dat bereiken? Wat is daar voor nodig? We geven je tips.

  • Bedrijf de liefde met aandacht. Heb aandacht voor de ander, houd rekening met elkaar. Des te intenser is het genotsgevoel.
  • Maak zin in seks. Tuurlijk, er zijn dagen dat je er geen zin in hebt. Bij sommigen stellen is dat de dolksteek. Begrijp dat een relatie seks nodig heeft en om die reden je zin moet maken. Anders raak je elkaar kwijt en dat is het laatste wat je wilt.
  • Praat met elkaar over seks. Schijnbaar vinden we praten moeilijk. Maar kunnen we het wel over andere dingen. Als wat zullen we eten vandaag! Zo zou het normaal zijn, om tegen elkaar te zeggen. Ik heb zin in seks vandaag. Maar dat gebeurt bijna niet. Als je dit wel tegen elkaar kunt zeggen, snap je het principe van www.vrijeseks.nl
  • Seks met elkaar hebben, terwijl er onderhuidse irritaties zijn, gaat niet lukken. Je voelt je niet vrij je er aan over te geven. Je hebt ene muur om jezelf heen gebouwd. Zo kan de seks in een huwelijk uitdoven. Zorg dus altijd dat irritaties uitgesproken worden, dan blijft de seks er ook.
  • Fantaseer er samen lustig op los. Doe dat vanaf het begin dat je elkaar leert kennen. Dan is het voor jullie allebei de normaalste zaak van de wereld. Door je fantasieën te delen met elkaar wordt er meer gevreeën. Dat is een feit.
  • Voorkom sleur in je seksleven met je partner. Blijf vernieuwen, veranderen, elkaar verrassen, uitdagen. Zo houd je het seksleven samen levend en spannend.

Seks vraagt om uit je comfortzone te komen. Het is een van de belangrijke peilers waar een liefdesrelatie op draait. Als je je niet vrij voelt er over te spreken en van te genieten. Sta dan niet gek te kijken, dat de relatie in het slob geraakt. Je hebt er mede naartoe gewerkt.

Breng je seksleven naar een hoger plan. Werk er aan, elke dag weer. Vind je het lastig? Dan staan de consulenten van www.vrijeseks.nl  voor je klaar.

Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?