Seksverslaafd

Seksverslaafd. Laten we er geen doekjes omheen winden

Seksverslaafd. Laten we er geen doekjes omheen winden, we kunnen seksverslaafd zijn. Is dat verkeerd? Dat is aan jou. Voelt het voor jou niet oké, dan zit je er jezelf mee in de weg. Dan is het wellicht tijd om een andere weg in te slaan. Voelt het goed, wat houd je tegen? Dat is de vrijheid die we ons mogen toe-eigenen tegenwoordig.

Voor al je seksavontuurtjes kun je overigens bij vrijeseks.nl terecht. Ook in de late uurtjes, voor als je even niet iemand voorhanden hebt. Een seksverslaving is een enorme behoefte hebben aan seks, tot het dwangmatige aan toe.

Net zoals alle andere verslavingen, ontstaat deze verslaving ergens door. Wil je een leegte opvullen misschien? Wat het ook is, de meeste mensen hebben een verkeerd beeld van een seksverslaafde. We denken dat deze persoon zo vaak mogelijk moet, masturbeert, fantaseert over seksavontuurtjes, altijd zin heeft. Oftewel in de ogen van anderen, oversekst is.

In de praktijk blijkt het beeld anders te zijn dan we er bij invullen. Een seksverslaafde hoeft helemaal niet de hele dag bezig te zijn met blote borsten en billen. Het kan zelfs zo zijn, dat ze er niet aan denken en toch seksverslaafd zijn.

Een seksverslaving staat los van hoe vaak er over wordt gedacht en de frequentie van het hebben van seks. Wel is het zo dat, en het zijn met name mannen, door het zien van erotische afbeeldingen, een sensuele vrouw, allerlei hormonen in gang worden gezet, die er voor zorgen dat de man behoefte voelt om te seksen. Het zit in zijn natuur, hij is tenslotte een jager. En geeft daar aan toe.

Als een sekstherapeut een seksverslaafde behandeld, dan hoort deze ook vaak dat het niet zozeer de seks is, als wel een stem in het hoofd, die zegt. Voortplanten, voortplanten. Mannen zullen zich hier zeker in herkennen.

Maar net als elke verslaving, is een seksverslaving voor de persoon vermoeiend. En komt voort uit het opvullen van een leegte in zichzelf. Als liefde ontbreekt, en dat gebeurt nogal eens, dan raken we zomaar ergens aan verslaafd. Het willen doorbreken van dit patroon, is een keuze. De consulenten van vrijeseks.nl die in hun omschrijving aangeven, jou er bij te kunnen helpen. Kun je zeker raadplegen hiervoor. Zij zijn er in gespecialiseerd om jou van deze verslaving af te helpen.

Als je constant gericht bent op seks, ben je aan het vluchten. Bijvoorbeeld voor nare gevoelens. De dopamine en adrenaline die vrij komt als je seks hebt, geeft je heel even een gevoel verlost te zijn van die zware negatieve gevoelens. Omdat dat naar meer smaakt, ontwikkel je zo je seksverslaving.

Op den duur is het niet meer bevredigend. Het maakt je heel onrustig en onzeker. Andere belangrijke dingen verdwijnen er door naar de achtergrond. Een normaal leven leiden, lukt dat niet meer.

En seksverslaafde zoekt het niet alleen in de daad, Ook door het kijken van erotische plaatjes, films,  prostitutie, telefoonseks, wat ook voor handen is op vrijeseks.nl. Komt hij aan zijn trekken. Ook kan men er toe over gaan prostituees te gaan bezoeken. De drang neemt steeds meer toe en op een gegeven moment raakt een seksverslaafde de realiteitszin kwijt.

In feite zoek je een bevredigend leven, waarin liefde, warmte, genegenheid aanwezig is en waar seks een onderdeel van uitmaakt. Ben je je seksverslaving beu? Wees dan welkom op vrijeseks.nl. Hier kun je vrijuit spreken over je verslaving en hulp krijgen jezelf te verlossen van deze verslaving.

Ben je voor je gevoel aan het genieten van je seksverslaving? Dan ben je ook welkom op vrijeseks.nl bij een consulent voor een erotisch bel- of chatgesprek.

Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach