Slechte gewoontes die seks in de weg staan

Slechte gewoontes die seks in de weg staan

Slechte gewoontes die seks in de weg staan. Waar in het begin de vonken van jullie seksleven er vanaf spatten, horen wij van vrije Seks regelmatig zowel mannen als vrouwen klagen over hun ingedutte seksleven. Hoe kan dat? Zijn er wellicht slechte gewoontes die het seksleven in de weg kunnen staan?

Deze zijn er wel degelijk en we gaan er een paar voor jullie opschrijven, zodat je bij jezelf dan eens te rade kunt gaan. Hmh, ja, dat zou bij ons ook zomaar eens kunnen spelen. Misschien die slechte gewoontes eens de deur uitdoen, of veranderen, zodat we weer meer spanning tussen de lakens hebben.

Te druk

Het lijkt een geijkte, maar staat toch echt op nummer 1 van het slechte gewoontelijstje waarom jullie seksleven niet zo spannend meer is. Voor alles maak je tijd vrij. Je werk, je vrienden, je sport en wat sluit de rij? Jullie seksleven!

Laat het niet een sluitpost in je leven zijn. Het doet de relatie geen goed, het doet jullie geen goed. Een goede sekspartij hoort op de eerste plaats van ieder zijn prioriteitenlijstje te staan. En niet als laatste.

De kinderen

Ook deze is heel voorspelbaar en ook een dooddoener. Ja en! De kinderen. Die zijn er en vragen om tijd en energie. Maar betekent dat dat jullie gaan wachten totdat ze de deur uit zijn? Hiervoor geldt net als “te druk”,  het is maar net wat je echt belangrijk vindt in het leven.

Verras elkaar regelmatig, maak het spannend overdag. Zorg dat je een dag in de week echt de tijd voor elkaar vrijmaakt. Je zult zien, de kinderen zullen er beter onder varen, als jullie seksleven lekker loopt.

De mobiele telefoon

Een hele grote spelbreker tegenwoordig is de mobiele telefoon. Nee, nog even, moet nog iets lezen. Oh wacht, komt nog een appje binnen, die ik toch echt moet beantwoorden. Voor je het weet, is de pret er echt af en denkt een van de twee. Zoek het lekker uit, nu hoeft het voor mij niet meer.

Het gebruik van je mobiele telefoon in bed is een hele slechte gewoonte. Ja maar, gebruik als een wekker? Ja en! Betekent dat dat je hem in je hand moet houden dan? Of houd je liever iets anders in je hand? Zeg het maar.

Nachtkleding

Waar eerst de spannende setjes niet aan te slepen waren, verzanden we op een gegeven moment in de witte T shirts brigades en spannende pyjama, maar niet heus of zo’n leuk nachtjaponnetje. Ja maar, daar slaap ik zo lekker in. Weet je, heb je elkaar dan niet belazerd in het begin?

Tuurlijk kun je er voor kiezen, want lekker slapen is absoluut een must. Maar een goed seksleven ook. Zet de slechte gewoonte van een pyama of nachtjaponnetje eens aan de kant en zorg voor iets spannends in bed.

Tover eens een leuk speeltje te voorschijn en heb samen pret. Oftewel, heb er tijd, moeite, energie voor over om het samen leuk, fijn en spannend te houden in bed. En wees je er van bewust dat slechte gewoontes jullie relatie op termijn zomaar kan ondermijnen.

Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.