Voor het blok, seks of je mobiel

Voor het blok, seks of je mobiel

Voor het blok, seks of je mobiel. Ah denk je dan, ik zou het wel weten hoor, ik kies voor seks. Echt! Beeld je even in dat je een avond en nacht moet doorbrengen zonder je mobiele telefoon. Lukt je dat!.

Bizar eigenlijk hoe de mobiele telefoon een dusdanige plek in ons leven heeft gekregen dat we er überhaupt over na moeten denken of we kiezen voor seks of een mobiele telefoon. En het gebeurt in het echt. Echt!

Als je niet zonder je mobiele telefoon kan, ben je verslaafd. En is in feite hetzelfde als verslaving aan drank, drugs of seks. Aan elke verslaving ligt iets ten grondslag. Te weinig liefde mee hebben gekregen. Je zoekt er compensatie voor. In dit geval het gebruiken van je mobiele telefoon.

Kijk maar eens hoeveel mensen met dat ding in hun hand rondlopen. Bij elk piepje moet er direct gekeken worden. Je zou maar iets missen, niet aan denken. Bij elke situatie moet een foto genomen worden. Gezien willen worden en scoren. Aandacht gaat het hierbij om, verkeerde aandacht weliswaar.

Aandacht is geen liefde en we vergissen ons hier danig in. En onze mobiele telefoon heeft dit nog erger gemaakt. Die dwingt ons letterlijk de hoek van de verkeerde aandacht in. Weet je, aandacht voor elkaar is even leuk, maar verslapt, ja letterlijk. Dan gaat de lol er in bed heel snel vanaf. En krijg je hem niet meer omhoog en je partner zal zich ook nergens meer voor openstellen.

Na een avondje op de bank, met de mobiele telefoon in de hand, daarna willen seksen samen in bed. Het werkt niet. Er is geen verbinding. Er is geen spanning opgebouwd. Er was helemaal niets romantisch aan. Dan kan jij wel denken van, zo we liggen er in, kom maar op, ik ga er overheen. In haar hoofd zit iets heel anders.

Hij heeft alleen maar aandacht voor zijn mobiel gehad en niet voor mij. Denk niet dat ik je nu geef waar je naar verlangt. Dan had je me maar meer de juiste aandacht moeten geven. Schijnbaar heb je meer aandacht voor je telefoon, dan voor mij.

Dit zijn onbewuste processen, waar we meesmuilend over kunnen doen en het kunnen wegwuiven als klinkklare onzin. Doe maar, je merkt het wel. Als je niet oprechte aandacht hebt voor elkaar, en de stoorzender ertussen de mobiel is. Denken beide partners. Jij komt vanavond niet aan je trekken.

Zie je dat het geven van oprechte aandacht er voor zorgt dat beide partners zin hebben in seks. Dat dat ook een vorm van praten is, weliswaar zonder woorden. Zie je het effect van die mobiele telefoon, die je telkens bij de hand wilt hebben op je seksleven. Waar je niet buiten kunt.

Het leven is kiezen of delen. Kies je voor de relatie met je mobiel of voor je partner? Dit geldt voor zowel de man als de vrouw hè. Beiden hebben er een handje van. We zetten elkaar ongemerkt voor het blok.

Een liefdesrelatie vraagt om investeren. Dat kan op allerlei manieren. Maar niet met een avondje ff lekker romantisch. Daar win je de ander niet voor je mee. We geven elkaar onbewust plus en minpunten. En straffen de minpunten af door de ander seks te onthouden.

Heb jij een partner die getrouwd is met zijn mobiele telefoon? Chat of bel dan eens met een seksuologe van vrijeseks.nl, die geef je tips om je partner zijn mobiel uit zijn handen te laten vallen en iets anders vast te pakken.

Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?