Vrije Seks begint bij het beminnen van jezelf

Vrije Seks begint bij het beminnen van jezelf

Vrije Seks begint bij het beminnen van jezelf. Seks iedereen doet het, iedereen kent het, maar er vrijuit over durven praten en er vrij in zijn, doet lang nog niet iedereen. Best heel vreemd eigenlijk dat we van iets wat zo heerlijk, machtig prachtig gevoel geeft, maar zo weinig over praten met elkaar.

Hoe kun je er dan vrijuit van genieten? Durf je dan wel alles, of ben je van een vlugge wip en denk je bij jezelf. Zo dat zit er ook weer op! Weet je waar vrije Seks mee begint? Met jezelf te beminnen. Dat wil niet zeggen dat je nu voluit moet gaan vingeren of masturberen.

Dat bedoelen wij van Vrije Seks hier niet mee. Wat we bedoelen met jezelf beminnen, is jezelf het leukste, mooiste, geweldigste mens op de wereld gaan vinden. Dat elk deel van je lichaam, als je er allen al aan denkt, verlangt om gestreeld te worden.

Gestreeld te worden door wie? Door jezelf. Je eigen vingers, mond, noem maar op. Dat je je eigen lichaam zo heerlijk vindt, dat je de schaamte voorbij bent. Dat je je nergens iets van aantrekt, bij wijze van spreken niets aantrekt en nog steeds je vrij als een vogel voelt.

Ga in je eigen slaapkamer, terwijl je alleen bent, eens heerlijk schaamteloos volledig uit je dak. Kleed je eens geil aan, streelt elk lichaamsdeel, kijk daarbij in de spiegel en lach. Durf naar jezelf te kijken terwijl je jezelf bevredigd.

Zwoel naakt op bed ligt en je erotische zones aanraakt, je jezelf vingert, eventueel een dildo gebruikt. Mannen zichzelf strelen, aftrekken, geile bekken trekken en dan met jezelf, al beminnend, het hoogtepunt bereikt.

Weet je waar dit goed voor is? Je vrij te voelen en zo ook je vrij te gaan voelen om seks met een ander te hebben. Je niet schaamt voor een buikje dat je te dik vindt, een piemel die je te klein vindt. Allemaal onzin, waar de ander totaal niet mee bezig zal zijn als die met je vrijt.

Wind jezelf eens lekker op door jezelf te verwennen, met een heerlijk glas in bed, een erotische seksfilm en doe in je eentje gewoon eens lekker mee. Zo ga je jezelf accepteren, beminnen en vrij voelen.

Dan durf je ook op een gegeven moment over seks te praten met anderen. Kun je met een partner ook aangeven wat je lekker vindt, waar je wilt dat die je streelt en vastpakt. Zo neem je tijdens de seks, het vrijen, de intimiteit je ruimte en plek in.

Geheid dat de vrijpartijen vaker zullen gaan plaatsvinden, je bent nu inmiddels gek van jezelf. Het idee alleen al, dat je ook met jezelf de geilheid kunt opzoeken, geeft je zoveel vrijheid als je seks met een ander hebt.

Je gaat je eigen schaamte voorbij. Dat is de bedoeling door jezelf te beminnen. Niet bang zijn, niet preuts, jezelf volledig accepteren. Kreun, lach, voel, dans, grijp jezelf eens lekker vast. De een zijn eigen borsten, de ander zijn ballen.

Kom klaar met wat je maar wilt en waar je maar wilt. Je zult zien, als je dit regelmatig doet en hoef je je niet voor te schamen, voel je je vrijer over seks. Om het te doen en om er over te praten. Voortaan ga je eerst met jezelf aan de gang en als toetje nog met je partner of wie dan ook.

Laat je gaan, er is niets mooier dan vrije seks!

Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?