Vrouwen willen een man met ballen

Vrouwen willen een man met ballen

Vrouwen willen een man met ballen. Al lijkt er heel veel veranderd, we willen immers gelijkwaardig zijn aan elkaar. Waar we ons best voor doen. Toch zullen een man en een vrouw nooit helemaal gelijkwaardig aan elkaar kunnen worden. Want een man is een man en een vrouw en vrouw.

We kunnen wel van elkaar bepaalde eigenschappen overnemen. Zo zal een vrouw altijd honderduit willen vertellen, als er iets aan de hand is. Een man wil dan juist niets vertellen en trekt zich terug.

Als we dit van elkaar weten, begrijpen we elkaar al veel beter. En betekent dan ook dat we gelijkwaardiger met elkaar om kunnen gaan. Want dat is eigenlijk waar we naar op zoek zijn. Niet dat een man en een vrouw hetzelfde gaan doen en zijn.  Dat kan helemaal niet en zouden we daarmee gelukkig zijn? Welnee.

Een vrouw wil een man met ballen. Zo simpel is het. En een man wil een vrouw die spontaan is, gezellig, humorvol. Hem de ruimte geeft. Zodat hij niet het gevoel heeft in een keurslijf te belanden, zodra hij zijn hart weggeeft.

Maar zoals gezegd, een vrouw wil een man met ballen. Wat betekent dat? Handig om als man te weten toch, als je de vrouw van je dromen ontmoet en het op de juiste manier kunt aanpakken.

Een man met ballen neemt in het begin de leiding. Een vrouw wil dat voelen. Ze voelt zich daarmee gezien en gehoord. Dat geeft haar een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ze wordt daarmee over een streep heen getrokken zich er aan over te durven geven. Dat is toch ook wat jij wilt! Je staat tenslotte te springen om haar te bespringen.

Daarnaast weet een man met ballen dat hij rekening met haar moet houden. Niet op zaterdagmiddag haar vragen om dezelfde avond iets te doen. De vrouw denkt dan, zal hij het wel menen. En onbewust vindt ze dat er te weinig rekening wordt gehouden met haar. Wil je echt een vrouw voor je winnen. Vraag haar dan ruim van te voren. Dan voelt ze dat ze geen afspraak in je agenda is. Dat je haar serieus neemt.

Wat een man met ballen ook doet, is niet te praten over eventuele exen. Daar een toekomstige partner mee gaan belasten, denkt die vrouw. Hij is nog niet over zijn ex heen en kan mij nog niet alle aandacht geven. Dat maakt haar onzeker en verwart. Net alsof er voor haar geen aandacht is. Daar knapt ze op af.

Een man met ballen begrijpt ook dat hij zijn geliefde nooit ergens op moet laten afknappen. Woorden als. Ik moet je blijkbaar meer aandacht geven. Of ik ben erg druk, ik weet het nog niet wanneer we kunnen afspreken. Daarmee zet je jezelf echt niet op de kaart. Al vind je zelf dat je haar te weinig aandacht geeft, deel het niet met haar. Zorg dat je wel tijd gaat vrijmaken, ook al heb je het druk. Want als je er de tijd niet voor vrij wilt maken, zeg je eigenlijk al tegen jezelf. Deze is het niet.

Wat een man met ballen ook doet, is initiatief nemen. Hij laat zien daarmee, je kunt op mij rekenen. Een vrouw vindt dat belangrijk. Ze krijgt daarmee een gevoel, ik word gewaardeerd. Ik tel mee, ik ben belangrijk. Dan durft ze zich aan de relatie over te geven

Een vrouw zal nooit voor een man kiezen, zonder ballen. Die makkelijk is, die zijn afspraken niet nakomt. Die voor haar dates, geen feestje laten zijn. Ze voelt dan dat haar eventuele potentiële partner zich er te gemakkelijk van afmaakt en haakt om die reden af. Want als die nu al lui is, is die dat naarmate het contact vordert, nog meer.

Het zijn hele kleine dingen die het verschil maken. Waar jij het verschil mee kan maken. En als je het alleen maar doet in het begin, weet, je valt door de mand en je raakt haar kwijt. Want ballen zul je altijd moeten tonen, niet alleen om haar in te palmen in het begin. Dan heb je toneel gespeeld, win je haar hart niet mee.

www.vrijeseks.nl de consulenten voorzien je graag van advies om lef en durf te krijgen. Om een vent met ballen te zijn. Want ach een man heeft ook zo zijn angsten niet goed genoeg te zijn.

Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min