Wat heeft spiritualiteit met seks te maken

Wat heeft spiritualiteit met seks te maken

Wat heeft spiritualiteit met seks te maken. Is er een link tussen spiritualiteit en seks? Spiritualiteit is sexy and hot. Logisch, want spiritualiteit is vrijheid ervaren, voelen en beleven. Zo kom je uit op vrijeseks.nl. Dat betekent dan ook dat seks en spiritualiteit onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Kan me voorstellen, dat je nu denkt, maakt het uit. Ik wil seks en of dat nou spiritueel is of niet, zal mij een zorg wezen. Als ik maar klaarkom. En daar zit het. Klaarkomen, is in de huidige tijd het ultieme doel van seks hebben. Maar vroeger was klaarkomen, de reden, voortplanten. Ja toch! Voila, je hebt het antwoord. Seks en spiritualiteit zijn een eenheid.

Want seks optimaal te ervaren, moet je je vrij voelen. vrijeseks.nl. Want voel je je niet vrij, zit je te seksen met je hoofd ergens anders, dan gebeurt er niets. Dat zul je met mij eens zijn. Dan is en valt er niets te genieten. Gaat het alleen om de daad.

Seks is de manier om met elkaar één te worden. Verbinden, zodanig, dat je compleet in elkaar op gaat, verstrengeld. Dat is spiritualiteit. De verbondenheid, de goddelijkheid in elkaar vinden. Maar we hebben van seks iets anders gemaakt. We hebben het door het slijk gehaald, de erotiek er af gehaald.

Over seks en intimiteit mag niet worden gesproken. Dat gebeurt nog steeds achter gesloten deuren, waardoor het compleet uit zijn verband is gerukt. Alles moet worden bedekt. Onder kleding, onder een dikke laag make up. Naakt is een vies woord, net zoals seks.

Vrijeseks.nl wil het taboe op seks en erotiek doorbreken. Zodat we het weer gaan zien als iets moois. Als iets wat heel normaal is. Want zonder seks, planten we ons niet voort. Sterft het mensenras uit. De schaamte voorbij gaan. Jezelf durven zijn, de naakte waarheid durven te zijn. Zie je dat seks en spiritualiteit echt met elkaar op een hele mooie manier verbonden zijn.

Seks hebben we zelf vies gemaakt, terwijl het dat bij lange na niet is. Het is pervers er vrijuit over te spreken. Dat doe je niet. Dat hoort niet, wordt ons verteld. Terwijl we als mens die verbinding nodig hebben. Om ons thuis te voelen, een te voelen. Geliefd te voelen, want zonder liefde geen verbinding, geen seks en intimiteit.

Het is een vorm van expressie om onze liefde te uiten aan onze geliefde. Maar er hangt nog steeds een vieze smaak omheen. We hebben vrouwen gemaakt tot slavinnen. We geilen op porno. Allemaal, omdat we ons er niet aan over durven te geven, aan de samensmelting. Omdat we steeds verder weg geraken van wat liefde in de kern is. Liefde is spiritualiteit, is vrijheid in gebondenheid.

Zonder liefde, de juiste vorm en dat is een spirituele, zullen we altijd blijven hangen in geile, vieze praatjes. Waarmee we weglopen voor datgene waar liefde en seks voor staan. Waarmee we weglopen voor onszelf. Waarmee we weglopen voor een liefdesrelatie.

Omdat de huidige mens bang is. En als je bang bent, durf je je niet over te geven aan de samensmelting. Bang gebruikt te worden. Bang het niet goed te doen. Bang om afgewezen te worden. De angst zegeviert op dit moment zo erg. Dat seks is verworden tot een industrie. Op de hoek te koop.

Alleen heeft dat niets met intimiteit te maken. Verre van dat. Een liefderelatie zal dan nooit de juiste vorm van seks gaan krijgen. Het wordt als een afspraak in de agenda. Ik zou zeggen, geniet er van. Maar je zult nooit de echte overgave, zoals seks in de kern is bedoeld, juist ervaren.

Wakker geschud? Chat of bel eens met een spiritueel sekstherapeute van vrijeseks.nl, die zal je vertellen hoe je de juiste verbinding op gebied van seks en intimiteit kan vinden en toepassen. Dan weet je pas echt wat het is! Dan voel je de magie.

Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.