Wat kan men verwachten van de website VrijeSeks?

Wat kan men verwachten van de website VrijeSeks?

Wat kan men verwachten van de website VrijeSeks? Er heerst in deze tijd nogal een taboe op het woord Seks en dit is eigenlijk heel vreemd. Als men tegenwoordig naar een programma op tv kijkt en er komt bloot in voor worden de tepels of het geslachtsdeel gecensureerd wat eigenlijk in een moderne tijd absurd is.

In de jaren 60 en 70 had men de serie de stille kracht en film Turks fruit en droop het bloot de tv zo uit.

Hoe heeft het zover kunnen komen?

Is het de elite die de mens probeert te onderdrukken, is het de media die de macht over probeert te nemen om de mens honderden jaren terug te zetten? Of zou het zo zijn dat Europa te multicultureel is geworden?  De tijd zal het leren.

Elk land heeft zijn eigen geschiedenis op seks gebied waar deze niet trots op is. Of je nu in Afrika, het Midden Oosten of Europa woont. Sekslaven, pedofilie of het niet accepteren van jezelf zijn, en hier bedoel ik de homofilie en lesbische zijn mee. De laatste 2 seksen worden nog steeds niet geaccepteerd in vele landen, terwijl de pedofilie er vrijuit gaat.

Vrije Seks is een website van deze tijd waar men met al zijn vragen op Seksualiteit terecht kunt. Ook voor een erotisch gesprek of advies op Seks gebied. Op Vrije Seks zijn ook Lesbische en homofiele medewerkers van harte welkom. Voor Seks gespreken, coaching of advies kan men terecht bij Vrije Seks.

VrijeSeks is volop bezig de websites te optimaliseren. Men kan nu bellen en chatten en straks ook elkaar live zien in de chatbox. Een erotisch of Seksueel email consult kan men ook aanvragen op Vrije Seks.

Je bent veilig en welkom bij VrijeSeks!