Toys only for adult

Wat ligt er bij jou op het nachtkastje?

Wat ligt er bij jou op het nachtkastje?. De titel lezend, gaan alle fantasieën al los. Nou, bij mij op mijn nachtkastje…. Geloof je het zelf. Staat er niet standaard een nachtlampje, een wekker, of je mobiele telefoon? Eventueel nog een afstandsbediening voor een TV, een glas water en heel misschien. Wat ligt er bij jou op het nachtkastje?

In onze wilde dromen ligt er van alles op ons nachtkastje. Open en bloot, waarmee we de nachtelijke uren heerlijk mee door kunnen brengen. Waarmee we onszelf en onze partner elke avond wel willen verwennen. Maar bij de meeste mensen ligt dit niet open en bloot. Als het in huis al aanwezig is, is het verstopt in een lade, onder het bed. Kan het tevoorschijn worden gehaald als we een erotisch avondje plannen. En zelfs dan nog, generen we ons er vaak om, om het te gebruiken.

Wat ligt er bij jou op het nachtkastje? Een glijmiddel, een vibrator, handboeien, veren, een sjaaltje? Ligt dat er standaard of heb je dit alleen in een fantasie en als het zover is, denk je verdorie, vergeten om het uit de kast te halen.

De meeste mensen doen wel stoer, vrouwen kopen veel lingerie, maar uit onderzoek blijkt dat toch echt bijna niemand seksspeeltjes standaard op zijn nachtkastje heeft liggen. En vrouwen lingerie het liefst in de kast laten liggen. Wat zou het met jou en jullie samen doen, als dat wel zo was? Zou je je schamen, of zou het jullie juist kunnen opwinden, waardoor er zomaar sprake kan zijn van meer vuur onder de lakens?

Vrije seks zou het zo fijn vinden als we ons niet meer zouden schamen om meer uit ons seksleven te halen. Open en bloot er voor uit te komen wat je wildste fantasieën zijn. Welke hulpmiddelen jij daarvoor in gedachten hebt en ze ook pontificaal op je nachtkastje hebt liggen. Het blijft vreemd dat datgene waar we het meest van genieten, nog altijd in het geniep gebeurt.

Uit onderzoek blijkt overigens dat wat de meeste mensen op hun nachtkastje hebben liggen, heel standaard is. Vaak ook rommeltjes als een haarclip, sieraden, die men voor het slapen snel nog even afdoet. Niets spannends aan eigenlijk.

Hoe gaaf zou het zijn, als je jouw nachtkastje eens omtovert in een sekstempel. Hoe zal je partner daar van opkijken? Wat zal dat met jullie seksleven doen? De een zegt, niet aan beginnen, krijg direct de wind van voren. De ander denkt, oh nee, dan heb ik de poppen aan het dansen en kan ik seks helemaal wel op mijn buik schrijven.

Zie je dat de meeste mensen seks en intimiteit nog het liefst doen, met het licht uit! En om die reden er niet aan moeten denken op hun nachtkastje iets uit te stallen wat seks gerelateerd is. Dat hoort niet, dus doe je het niet. Daar zit nog steeds een taboe op.

Doe het is gewoon. Hoef je niet voor naar een sekshop. Een veertje buiten meenemen, een sjaaltje pik je uit de kast van je partner. En leg daar dan voor de gein ook eens een gezichtsmasker bij. Die af en toe wordt gebruikt bij een kater. Want dat kan dan weer wel.

En zo verras je je partner een keer geheel onverwacht. Dan eens kijken naar de reactie en wie weet worden jullie beiden opgewonden van de uitstalling op het nachtkastje en smaakt dit naar meer. En trekken jullie zo samen seks en intimiteit uit de taboesfeer.

Zo blijft seks leuk en spannend. Zo kun je elkaar verwennen. Zo is er elke keer weer iets nieuws. Waardoor de intimiteit niet een moetje wordt.

Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!