Wel eens gehoord van sukkelseks?

Wel eens gehoord van sukkelseks?

Wel eens gehoord van sukkelseks? Het schijnt een woord te zijn dat aan populariteit terrein aan het winnen is, sukkelseks. Misschien heb jij er nog nooit van gehoord. We bedenken tenslotte wel meer nieuwe woorden. Wij van Vrije Seks leggen je graag uit wat het inhoudt.

Het komt er op neer, dat je seks hebt met elkaar, maar niet zozeer bezig bent om een hele grote prestatie neer te zetten. Als wel dat je van elkaar geniet en of je nu wel of niet klaarkomt, dat je een beetje aan het aanrommelen bent, acht, wat maakt het uit.

Het is eigenlijk samen met je partner een beetje knoeien, uitproberen, lachen, humor, speels zijn met elkaar. Niet dat er moet iets gebeuren, een snelle wip. Nee, we zijn samen gewoon lekker van elkaar aan het genieten en als we de daad niet als afsluiting hebben, so what.

Het woord sukkelseks bestaat al even. Het is zelfs in 2013 opgenomen in de Dikke van Dale. Het praten over seks wordt als belangrijker ervaren, dat even een snelle wip met elkaar hebben. Het is seks met elkaar hebben, waarbij niet alles meer zo vlekkeloos hoeft te verlopen.

Het is een beetje samen pionieren. Wat vind jij lekker en als ik dit doe, hoe ervaar je dat. Ondertussen een glaasje wijn wegdrinken, een lekkere snack erbij, welkom sukkelseks. Al praten, al uitproberend aan de slag.

Niet te moeilijk, niet te veel verwachten, en we zien wel waar we uitkomen. Gewoon genieten en niet te moeilijk doen. Naar elkaar laten voelen, dat je elkaar in de waarde laat. Niet van de ander een topprestatie verwacht.

Die periode is er wel geweest. Je moest elkaar laten zien wat je in huis had en als dat mislukte, schaamde je je rot. Nou ga dan gewoon lekker samen eens aan de slag met sukkelseks. Dan hoef je je nergens meer voor te schamen.

De bedprestaties zijn dus aan verandering onderhevig, blijkt, nu sukkelseks in opmars is. Wat is er ook niet heelrijker dan samen met elkaar alles uitproberen en als het niet lukt, geen probleem. Dan is het goed zoals het is gegaan.

De lat wordt hierdoor niet zo hoog neergelegd qua prestaties van elkaar. Je zult zien dat hierdoor juist de prestaties in bed omhoog gaan, want als je mag sukkelen, dan voel je je ook vrijer en als je je vrijer voet,. Geef je je over aan intimiteit en een goede vrijpartij.

Hoe fijn is het niet om samen naar een porno film te kijken, waarin overigens alles altijd perfect moet zijn. Maar weet je, je kunt wel denken dat het zo hoort. Wie heeft het ooit zo meegemaakt, voor elkaar gekregen?

Is het net niet als met romantisch gelikte films? Dat krijgen we in het echte leven toch nooit zo voor elkaar. Met andere woorden, wat is nou sukkelseks? Accepteren dat het allemaal niet perfect hoeft te zijn.

Dat je mag knoeien met elkaar in bed, dat je van elkaar niet iets verwacht. Hoe fijn is dat? Dat een man niet denkt, als ik geen stijve krijg, dan vindt ze me geen echte vent. Als een vrouw geen orgasme krijgt, dat ze die gaat faken.

Deze tijd is voorbij als jullie samen heerlijk aan de slag gaan met sukkelseks!

Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.