Welke lichaamsdelen van een man vinden vrouwen aantrekkelijk

Welke lichaamsdelen van een man vinden vrouwen aantrekkelijk?

Welke lichaamsdelen van een man vinden vrouwen aantrekkelijk? Praten jullie in je relatie wel eens over welke lichaamsdelen jullie van elkaar aantrekkelijk vinden? Dat is een vorm van vrije Seks, of zit daar nog een taboe op? Laten wij dan een voorzet geven, welke lichaamsdelen vrouwen van een man aantrekkelijk vinden.

Dan kunnen jullie samen dit blog een keer lezen en schaterend van de lach, met het schaamrood op de lippen aan elkaar eens vertellen wat je nou zo sexy vindt van elkaar. Wie weet komen daar hele verrassende antwoorden uit. Waarmee je elkaar zomaar eens zou kunnen verrassen.

Wellicht denken mannen aan hele andere lichaamsdelen, dan waar vrouwen aan denken. Wij van Vrije Seks verbazen ons daar niet over. Wie weet denk je, terwijl je dit leest wel aan een paar eigen lichaamsdelen, die je van jezelf fantastisch vindt.

Of juist helemaal niet en is je nieuwsgierigheid nu aangewakkerd om toch eens je partner, bedgenoot te raadplegen wat die er nou echt van vindt. Kom je zomaar mooi met elkaar in gesprek over zaken die vaak onbesproken blijven. Lange leven Vrije Seks!

Daar komt ie, waar vrouwen naar kijken. En nee, dat is niet wat achter de gulp van je broek zit. Ze kijken bijvoorbeeld naar de schouderpartij van een man. Als die krachtig is, dan is dat vaak een enorm pluspunt.

Lekker breed, geeft een vrouw een gevoel van stevige armen die veiligheid bieden. Maar ook waarin je je heerlijk kunt nestelen, als dat nodig is, na een rotdag. Maar het zegt een vrouw nog meer.

Een vrouw voelt zich dan als een veertje in die armen van jou. Dat geeft weer een magisch gevoel van, je kunt mij helemaal beetpakken, optillen, ronddraaien, wat een vrouw maar al te graag wilt voelen bij een man.

Vrouwen kijken ook naar de borst. De een zal borsthaar fantastisch vinden, de ander moet er niet aan denken, daar zijn de meningen echt wel over verdeeld. Zakken we naar beneden naar de buik, je snapt het al.

De meeste vrouwen zijn niet echt gecharmeerd dat daar een grote ronding zit. Dat mag allemaal wel lekker strak zijn. Uitzonderingen daargelaten uiteraard, maar die heb je altijd. Het hoeft geen six pack te zijn, wees gerust.

Wat denk je van mannelijke benen! Gespierd, lang, niet te dik, niet te behaard, de meeste vrouwen vinden zulke benen, heel erg sexy en als je dan in een korte broek loopt, berg je dan maar. Vrouwen zitten niet te wachten op benen die geen kracht uitstralen.

Waar vrouwen ook op vallen, is de kaaklijn van een man. Een grote onderkin is minder populair dan een strakke kaaklijn. Werk aan de winkel mannen, als je kaak niet strak staat als een stuk papier. Ook graag daarbij een stoere blik, verzorgde baard of goed geschoren.

Anders raken vrouwen op je afgeknapt. Als je hierbij jezelf goed verzorgd, maakt de kleding die je draagt, vrouwen helemaal niet zoveel uit. Vindt een vrouw van wel. Laat deze dan lekker links liggen.

Vrouwen die je gaan vertellen hoe je je moet kleden, vallen niet op jou, ze vallen op je uiterlijk.  Die ga je echt niet gelukkig maken.

Ann
Ann
000022
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes buddy Jo An
Liefdes buddy Jo An
000019
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Allround coach Lady
Allround coach Lady
000018
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
All round coach op gebied van Sexproblemen, Liefde & Relaties. Waar je ook mee zit, durf de vraag te stellen.
Liesje
Liesje
000024
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voor vragen en coaching over liefdes, relatie en sexproblemen!
Jim
Jim
000023
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Na jaren ervaring kan ik het vuurwerk weer bij jullie terug krijgen
Liefdes coach Nadia
Liefdes coach Nadia
000016
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes probleem coach
Sex begeleider Fran
Sex begeleider Fran
000020
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben je verliefd geworden op iemand anders? Voel je een enorme aantrekking tot diegene?